LAWSTUDIES

Vezi toate cele 3 Programe LLM de Top în Emiratele Arabe Unite 2021

LL.M. programe variază în lungime, cantitate și valoare. Programul obișnuit este de un an de la articolul full-time sau doi-trei ani de studiu part-time. Elevii să ia de multe ori cursurile lor să se specializeze, fie într-un anumit domeniu, cum ar fi dreptul internațional, sau de a crea un curs de studiu personalizat pentru a se potrivi interesele lor personale sau de nevoile profesionale.

Emiratele Arabe Unite este o federație din șapte emirate în partea de est a Peninsulei Arabe, la intrarea în Golful Persic. O mare parte a forței de muncă în Emiratele Arabe Unite sunt expatriați străini -, prin urmare, al țării 's machiaj populației fiind atât de diversă, cu cetățenii Emiratelor Arabe Unite fiind o minoritate în propria lor țară.

Solicită Informații Studii de Drept de Top în Emiratele Arabe Unite 2021

rezultate găsite Filter

Legea LLM

Middlesex University Dubai
LLM
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Legea LLM este proiectată să aprofundeze și să lărgească cunoștințele studenților despre drept ca subiect academic, oferind studenților o înțelegere sistematică a proceselor, ...

Citeste mai mult

Maestru de drept privat

UAEU United Arab Emirates University
LLM
Aug 2021
<
Normă întreagă
Arabic
Campus

Dreptul privat este ramura legii care se ocupă de relațiile dintre indivizi sau instituții, mai degrabă decât relațiile dintre acestea și stat.

Citeste mai mult

Master of Public Law

UAEU United Arab Emirates University
LLM
Aug 2021
<
Normă întreagă
Arabic
Campus

Specialitatea de drept public subliniază legile legate de stat, ca stat suveran, cum ar fi Dreptul penal, Dreptul administrativ, Dreptul internațional și Dreptul constituționa ...

Citeste mai mult