Programe LLM în Engleza Juridică

Privește Masterate în Drept în Engleza Juridică

Un Master of Laws (LLM) este o calificare academică într-un domeniu de formare concentrat. Multe dintre aceste programe sunt bazate pe cercetare, oferind absolvenților o cale opțională pentru un viitor în educație. Finalizarea unui LLM ar putea spori perspectivele de muncă, în plus față de factori cum ar fi anii acumulați de experiență juridică și reputația școlii de drept alese.

Ce este LLM în limba engleză? Domeniul de studiu combină atât competențele juridice, cât și cele lingvistice, iar cursurile pot include studiul dreptului civil și penal, dreptul economic, dreptul public de acțiune și dreptul internațional. Elevii care participă la acest program pot învăța despre elementele de bază ale sistemului juridic din Statele Unite, despre advocacy practice și despre abilitățile orale. Programul poate fi potrivit pentru oamenii de știință care speră să-și extindă calificările juridice pentru a include și cei care trebuie să practice în Statele Unite.

Elevii care participă la un program LLM în limba engleză au adesea șansa de a-și perfecționa folosirea terminologiei legale și de a deveni mai familiarizați cu legea transnațională. Cei care nu sunt vorbitori nativi de limbă engleză pot participa la acest program pentru a-și îmbunătăți cunoștințele despre limba engleză și despre elementele de bază ale legislației SUA.

Costul unui LLM variază în funcție de școală și de durata programului. Studenții potențiali trebuie să-și revizuiască cu atenție opțiunile și fiecare școală pentru a fi siguri că au găsit un program care să le corespundă nevoilor.

Absolvenții cu un LLM în engleză juridică se pot concentra pe domenii înguste, cum ar fi litigiile penale sau legea financiară internațională. Participanții la program pot folosi gradul de trecere de la un domeniu la altul. Absolvenții ar putea deveni avocați ai proprietății intelectuale sau pot rezolva dispute internaționale care implică țări vorbitoare de limbă engleză și țări care nu vorbesc limba engleză. Acest grad poate deschide, de asemenea, perspective de lucru în domeniul cercetării și al domeniilor academice.

Master of Laws programe sunt oferite de universități din întreaga lume. Sunt disponibile programe online, oferind studenților posibilitatea de a participa la școli de prestigiu fără a se deplasa dintr-o țară în alta. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub LLM{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria LLB{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.
Engleza Juridică

Program în LLB{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}

Caută programe similare aici