Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate 2 Masterate în Drept în Etică juridică

Pentru mulți studenți interesați să studieze legea, câștigând un grad de LLM, pot să le dea, de obicei, cunoștințele de specialitate în domeniul lor ales. Disponibil de obicei pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență, un program LLM este o modalitate de a pregăti studenții pentru a reuși în domeniul dreptului.

Ce este LLM în etica juridică? Acest tip de program îi învață pe elevi în mod obișnuit complexitatea eticii în lumea afacerilor, în special în domeniul asistenței medicale. Prin studiile de caz și prin prezentări, elevii pot învăța despre legile privind sănătatea mintală, reproducerea, donarea de organe și medicina. Cursurile acoperă, de obicei, subiecte ample, cum ar fi drepturile omului, responsabilitatea profesională și metodele de cercetare.

În timp ce sunt înscriși într-un program LLM, elevii cultivă, de obicei, mai multe competențe-cheie care le-ar putea ajuta atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Capacitățile analitice permit studenților să navigheze legi complexe, în timp ce abilitățile de comunicare puternice îi ajută pe elevi să construiască rețele și să se conecteze cu clienții. Abilitățile organizației sunt utile pentru construirea carierelor și pentru echilibrarea vieții personale.

Un program LLM durează, în mod obișnuit, un an pentru a fi finalizat atunci când este luat cu normă întreagă. Costul variază în funcție de școala care oferă diploma, deoarece nici două universități nu sunt exact identice, mai ales când vine vorba de costurile de școlarizare.

Având în vedere că progresele medicale sunt făcute zilnic, cererea de profesioniști din domeniul juridic care au un background în etică este în creștere. Elevii pot deveni analiști în domeniul politicilor publice sau pot alege să lucreze ca consultanți în domeniul eticii medicale. Mulți preferă să-și folosească cunoștințele pentru a preda și a deveni profesori de etică medicală. Alții găsesc locuri de muncă reprezentând cauze juridice ca avocați de etică medicală. Unii se bucură de lucru în spatele scenei ca cercetători.

Pentru unii studenți, frecventarea cursurilor în campus nu este posibilă. Înscrierea în clasele online poate fi uneori o opțiune mai bună, deoarece studenții au în mod obișnuit o mai mare flexibilitate față de programele proprii. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Etică juridică

Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Acest curs se adresează interesul în creștere în interfața de Medicina, drept și etică. Cu presiunea tot mai mare pe alocarea resurselor în cadrul Serviciului National de ... [+]

Acest curs se adresează interesul în creștere în interfața de Medicina, drept și etică. Cu presiunea tot mai mare pe alocarea resurselor în cadrul Serviciului National de Sanatate si dezbaterile actuale privind capacitatea unui individ de a consimti sau refuza tratamentul medical, nu este nevoie tot mai mare pentru profesioniștii juridice calificate, cu o înțelegere a legislației de sănătate.

Despre Legea Sanatatii LLM și Etică

Acest curs examinează principiile generale, cum ar fi de acord cu tratament si medicale etică, împreună cu mai multe domenii de specialitate ale Legii Sănătății, inclusiv legea cu privire la:

transplanturi de organe reproducere și legea lege de sanatate mintala medicamente și drept farmacie ocuparea forței de muncă și sănătatea. ... [-]
Regatul Unit Nottingham
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Sănătatea populației și a populației este o problemă de preocupare socială tot mai mare. Realizarea sănătății și asigurarea unei asistențe medicale eficiente necesită ino ... [+]

Descrierea programului

Sănătatea populației și a populației este o problemă de preocupare socială tot mai mare. Realizarea sănătății și asigurarea unei asistențe medicale eficiente necesită inovație. O varietate de domenii joacă un rol, inclusiv legea.

În calitate de student în acest program, veți examina subiecte care reflectă unele din principalele provocări juridice și etice contemporane cu care se confruntă cei care lucrează în medicină și le pun în contextul lor social și istoric. Acestea includ aspecte care apar în contextul geneticii, reproducerii asistate, avortului, standardelor de tratament medical, transplantului, sănătății mintale, deciziilor în avans, sinuciderii asistate, cercetării medicale și alocării resurselor limitate.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză