LAWSTUDIES.RO

Compară Programe LLM de Top Europa 2019

Europa este acasa, la unele dintre cele mai prestigioase universităţi şi programe de avocatura din lume. Există mai multe instituţii de învăţământ de înaltă calitate şi programe de LLM Europa în cazul în care elevii pot beneficia de top-notch educaţie facilitat de către facultăţi distinsi. Studenţii pot beneficia de corp student international de LLM programelor europene, precum şi au ca acces la o reţea vastă în toată Europa.

Unele zone populare de studiu şi de LLM pentru Europa sunt dreptului internaţional public, dreptul internaţional de afaceri, drept fiscal internaţional, dreptul internaţional penal, dreptul muncii internaţional, şi de legislaţia UE. LLM programe de Europa, de obicei, să ia doi ani pentru a finaliza şi curriculum-ul este format din cursuri provocatoare, prelegeri, seminarii, stagii, şi o teză. Pentru studenţii care au nevoie de mai multă flexibilitate, există, de asemenea, part-time şi de învăţare la distanţă pentru opţiuni de LLM de grade Europa.

Parcurge mai multe opţiuni de mai jos pentru a găsi perfectă LLM programul Europa, care vă va ajuta pentru a ajunge la dvs. personale şi obiectivele profesionale!

rezultate găsite Filter

LLM Guvernarea corporativă - Full-time

The University of Law Postgraduate Programmes
Campus Online La zi 12 luni Septembrie 2019 Regatul Unit Bristol Leeds Manchester London + 4 mai mult

LLM-urile noastre din noul nostru program de masterat în drept sunt concepute pentru absolvenții de drept care doresc să exploreze aplicarea practică a unui anumit domeniu specializat al legii. Studiu față în față sau online.

Llm (comandant de legi)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus Online La zi Part time August 2019 Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Cyprus Online + 25 mai mult

Cursul LLM al Universității din Țara Galilor de Sud vă oferă o abordare flexibilă a studiilor postuniversitare, în cadrul cărora puteți personaliza programul de masterat pentru a vă adapta nevoilor specifice și aspirațiilor de carieră. Puteți explora o gamă largă de subiecte juridice, inclusiv dreptul comercial, dreptul comercial internațional, dreptul concurenței, dreptul muncii și dreptul de proprietate intelectuală.

LLM online

King's College London Online
Online Part time 2 - 6 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London

Cursurile noastre LLM sunt 100% online și oferă o oportunitate de a studia unele dintre cele mai interesante aspecte ale dreptului într-un moment de schimbare mare. Cu cursurile noastre online de LLM, veți explora exemple din lumea reală pentru a vă aprofunda înțelegerea modului în care această transformare se reflectă în practicile financiare și modul în care facem afaceri, precum și structurile legale care le guvernează.

Programul de masterat în drept internațional

University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs
Campus La zi 18 luni Septembrie 2019 Elveţia St. Gallen

Echilibrul dintre stat și economie a dat naștere unor noi provocări la intersecțiile legii, afacerilor și guvernării. Abordarea acestor probleme necesită profesioniști care au abilitățile juridice și capacitățile de management necesare. Programul de Master în Drept Internațional (MIL) combină o educație juridică de specialitate cu aspecte esențiale ale afacerilor și politicii. Ne pregătim absolvenții pentru o gamă largă de cariere în lumea corporațiilor, în guvern, în diplomație și în alte instituții din sectorul public și privat.

Master of Laws (LL.M.) în domeniul criminalității și justiției transnaționale

UNICRI United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute
Campus La zi 8 luni Contactează şcoala Italia Turin

Master of Laws (LL.M.) în domeniul criminalității transnaționale și a justiției este conceput special pentru tinerii profesioniști și absolvenții de universitate care doresc să se specializeze în domeniul dreptului penal comparativ, al dreptului umanitar, al drepturilor omului, al crimelor transnaționale și al justiției de tranziție.

LL.M în dreptul european

Université Paris II Panthéon-Assas
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Paris

LL.M. (Master of Laws) în drept european oferă studenților posibilitatea de a dobândi o înțelegere globală a dreptului european în majoritatea domeniilor care țin de competența Uniunii Europene. Cursurile sunt predate cu o perspectivă comparativă și internațională.

LL.M. în dreptul afacerilor internaționale

Université libre de Bruxelles - ULB
Campus La zi 9 luni Contactează şcoala Belgia Brussels

LL.M. este un program avansat de absolvent, care este conceput pentru a vă extinde cunoștințele juridice și expertiza în domeniile în schimbare rapidă a dreptului internațional al afacerilor

LLM în Dreptul Afacerilor Internaționale

Ghent University Law School
Campus La zi 10 luni Octombrie 2019 Belgia Ghent

LLM în Dreptul Afacerilor Internaționale este un program emblematic pentru studenții care doresc să se specializeze în

LLM online, drept comercial internațional - Universitatea din Salford (Marea Britanie)

Robert Kennedy College
Online & Campus Combinate La zi Part time 1 - 3 ani Înscriere Deschisă Elveţia Zürich Switzerland Online Regatul Unit Salford UK Online + 5 mai mult

Acest curs oferă dreptul absolvenților posibilitatea de învățare avansată în domenii-cheie ale dreptului comercial internațional, inclusiv: Vânzare internațională de mărfuri, Dreptul internațional Proprietate Intelectuală, Drept Internațional Corporate și Guvernare avansată dreptul contractual și negociere.

LLM în drepturile omului

Swansea University
Campus La zi Part time 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Swansea + 1 mai mult

LLM în Drepturile Omului examinează provocările contemporane cu care se confruntă societatea globală și impactul acestora asupra drepturilor omului de la nivel local la cel internațional. Veți câștiga o înțelegere aprofundată a provocărilor pentru drepturile omului și răspunsurile posibile prin intermediul legislației, politicii și practicilor. Alegeți dintr-o gamă diversă de module, cu un accent practic, predate de experți în domeniul drepturilor omului.

LL.M. De drept în context european și global

Católica Global School of Law
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Portugalia Lisbon

Acesta este un program ca nici un alt oferite în Europa. Scopul nostru este de a preda Legea într-un context european și global și să facă acest lucru cu o facultate internaționale de top și angajarea de noi metodologii și tehnici pedagogice.

Bucerius Master of Law și Business (LLM / MLB)

Bucerius Law School
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Germania Hamburg

Masterul de Drept și Afaceri Bucerius, de un an, pregătește tineri profesioniști pentru cariere internaționale, în care înțelegerea atât a conceptelor juridice cât și a celor de afaceri, precum și a aptitudinilor interculturale sunt esențiale. Abordarea interdisciplinară a programului aduce avocaților și profesioniștilor din întreaga lume împreună într-o singură clasă. Creează astfel un mediu unic de învățare care stimulează transferul de cunoștințe și inspiră schimbul de perspective între discipline și culturi.

Master în drept internațional și european

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Polonia Wrocław

LLM International

LL.M. în practica comercială transnațională

Center for International Legal Studies
Campus Online Online & Campus Combinate Part time 1 - 5 ani Septembrie 2019 Ungaria Budapest Polonia Warsaw China Shanghai + 6 mai mult

Cinci instituții organizează LL.M. în practica comercială transnațională. Center for International Legal Studies (Salzburg, Austria) are peste 5000 de avocați din întreaga lume. Facultatea de Drept din cadrul Universității din Lazarski (Varșovia, Polonia) a ocupat prima poziție printre facultățile poloneze de drept universitar în ultimii șapte ani. Universitatea Eötvös Loránd (Budapesta, Ungaria), infiintata in 1635, se afla in fruntea facultatii de drept din Ungaria. Centrul de Drept și Politică Financiară din cadrul Universității Lixin are sediul în Shanghai, China, Boston University School of Law (Boston, Massachusetts) a fost înființată în 1872 și se situează în primele 25 de peste 200 de școli de drept acreditate de Asociația Baroului American.

LLM

Anglo-American University
Campus La zi Part time 1 - 5 ani Septembrie 2019 Republica Cehă Prague + 1 mai mult

AAU oferă îndrumări academice și consiliere de admitere pentru studenții calificați din punct de vedere academic interesați de auto-studiul University of London LL.M. Program. LL.M. Programul este deschis studenților care au obținut deja primul grad; o educație juridică nu este o cerință pentru studiu.