LAWSTUDIES

Programe LLM de Top în Statele Unite ale Paris Franţa 2021

LLM este latină pentru Legum Magister, ceea ce înseamnă Master of Laws. Maestrul nostru de Legi (master), program în legea americană este un program de absolvent de un an. Absolvenții facultăților de drept din străinătate care finalizează cu succes programul se acordă gradul de "master în legea americană."

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Paris este cel mai populat oraș din Franța și capitalul său. Ea are peste 2 milioane de locuitori. Acesta joacă gazdă la importante centre de învățare și de arte din regiunea europeană. Fiind acasă la cel mai mare număr de persoane cu studii superioare, Paris are mai multe universitati de prestigiu din Franța.

Caută Studii de Drept în Statele Unite ale Paris în Franţa 2021

rezultate găsite Filter

LL.M. în franco-germană

Lille Catholic University - Faculty of Law
LLM
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Limba franceza
Campus

LL.M. în legislația franco-germană și europeană în domeniul afacerilor se predă în limba franceză, în limba germană și în limba engleză. În cei doi ani de program - primul în ...

Citeste mai mult

LL.M. în dreptul european

Collège Européen de Paris - Université Paris II Panthéon-Assas
LLM
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

LL.M. (Master of Laws) în dreptul european permite studenților să dobândească o înțelegere cuprinzătoare a dreptului european în majoritatea domeniilor care intră în competenț ...

Citeste mai mult