LAWSTUDIES.RO

Vezi toate cele 2 Programe LLM Cel Mai Bun în Grecia 2019

Un LLM este un grad juridic avansat, de asemenea, cunoscut ca un maestru 's de lege. Solicitanții trebuie să dețină deja o licență 's de drept sau calificare similară pentru cele mai multe programe de LLM. Deși un LLM obicei nu este necesară pentru a practica dreptul în Grecia, calificările adăugată poate construi cunoștințe și abilități de specialitate într-o anumită zonă a profesiei de avocat. Dacă domeniul de interes este în drept societar, litigii transnaționale sau orice altă specializare, universități și instituții academice din Grecia oferă un program de LLM adecvat.

Curriculum-ul LLM în cele mai multe universități din Grecia combină cercetarea, cursuri și o teză de master 's. Timp de un an la doi ani, programe de LLM în Grecia sunt disponibile atât pe o jumătate de normă și bază de normă întreagă, pentru a permite diversitatea de candidati interesati de inscrierea in programele de LLM. Prin urmare, este posibil să lucreze spre câștigul salarial un grad de LLM în timp ce continuă să lucreze în afara clasei.

Dacă credeți că ați putea beneficia academic și profesional de la un grad de LLM de la o universitate sau instituție academică în Grecia, defilați pur și simplu în jos și faceți clic pe pentru a citi mai multe despre opțiunile care sunt disponibile pentru tine, astăzi! Facultățile de drept din Grecia sunt doar câteva clicuri distanță folosind formularul de web la îndemână, în cazul în care aveți nevoie de mai multe informații despre oricare dintre programele.

rezultate găsite Filter

LLM în drept comercial / european, mediere, arbitraj si energie drept trans

International Hellenic University (IHU)
Campus La zi Part time 14 luni Contactează şcoala Grecia Thessaloniki + 1 mai mult

Acest program prezintă o perspectivă cu adevărat transnațională și european. Acesta oferă o calificare extrem de flexibil potrivit pentru o gamă largă de deschideri de carieră în multe sectoare. Se adreseaza absolvenți și avocați calificați care doresc să urmeze o carieră în dreptul internațional, UE și transnaționale comercial, dreptul societăților comerciale, dreptul piețelor de capital, drept financiar și soluționare alternativă a litigiilor, precum și autorităților naționale de reglementare și funcționar public.

Llm (comandant de legi)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Cyprus Online + 25 mai mult

Cursul LLM al Universității din Țara Galilor de Sud vă oferă o abordare flexibilă a studiilor postuniversitare, în cadrul cărora puteți personaliza programul de masterat pentru a vă adapta nevoilor specifice și aspirațiilor de carieră. Puteți explora o gamă largă de subiecte juridice, inclusiv dreptul comercial, dreptul comercial internațional, dreptul concurenței, dreptul muncii și dreptul de proprietate intelectuală.