LAWSTUDIES

Programe LLM de Top în Statele Unite ale Mumbai India 2021

Mumbai este un oraş interesant şi divers, un centru financiar, cu o varietate de cultură, artă, şi instituţiile de învăţământ excelente. Este o locatie populara pentru studii LLM, atât pentru studenţii internaţionale şi interne.

Pentru o LLM în Mumbai, studenţii aleg o zona de focalizare, câteva exemple fiind dreptul mediului, drepturile omului, dreptul afacerilor, proprietate intelectuală, şi de drept constituţional şi administrativ. Pentru o LLM în Mumbai, lungimi de program variază în funcţie de studii, dar durata medie pentru full-time de studii este de aproximativ doi ani. Elevii care obţin un LLM în Mumbai va experimenta curriculum provocator, care include cursuri riguroase, seminarii, prelegeri, şi o teză final sau disertaţie. Elevii care urmăresc un LLM în Mumbai va învăţa aplicarea în practică a teoriei la problemele reale, prin cursuri care se concentrează asupra procesului judiciar, drept constituţional, şi de cercetare în India şi pe plan internaţional.

Aruncati o privire la opţiunile de LLM în Bucharest de mai jos şi să ia urmatorul pas spre atingerea obiectivelor personale si profesionale!

rezultate găsite Filter

Master european în drept și economie (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
LLM
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Acest Master European în Drept și Economie Programul (EMLE) oferă oportunitatea unică pentru studii interdisciplinare de drept și economie la două sau chiar trei universități ...

Citeste mai mult