LAWSTUDIES.RO

Vezi toate cele 3 Programe LLM Cei Mai Buni in India 2019

Un LLM în India este o locaţie ideală pentru studii avansate în drept într-o ţară cu proeminenţă în creştere şi unul dintre cele mai rapide economii în creştere. Este o ţară a contrastelor masive, cum ar fi bogăţia şi sărăcia, şi tradiţionale şi moderne. Un grad avansat de lege în India este o oportunitate unică pentru mai mult de o educaţie, ci, de asemenea, pentru o experienţă care pot stimula dezvoltarea culturală, intelectuală, şi profesional. Elevii, beneficiind de o LLM în India nu a experimenta o zi plictisitoare, cu atât de mult pentru a vedea şi de a face, cum ar fi festivaluri, temple, oraşe dinamice, sate ciudat, şi plaje.

Unele dintre programele de LLM în India se concentreze pe teme de specialitate de economie, drept european, drept internaţional, şi de drept comercial, printre altele. Student desfăşoară o LLM în India, va avea o abordare multidisciplinară, printr-un curriculum de cursuri, stagii de cercetare, şi.Absolvenţii merg, în general, pe o carieră în firme de consultanţă, firme internaţionale de avocatură, sau organizaţii publice.

Aflaţi mai multe despre un LLM în India de către derularea prin opţiunile de programul de mai jos!

rezultate găsite Filter

LLM

ITM University, School of Law
Campus La zi 2 ani Iulie 2019 India Gurugram

Premisa de abordarea noastra de a absolvi învățământul juridic este faptul că, indiferent de indiferent de nivelul lor de expunere a legii, absolvenții noștri vor practica intr-un mediu global.

Master european în drept și economie (emle)

University of Haifa, Faculty of Law
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Israel Haifa Germania Hamburg Franţa Aix-en-Provence Polonia Warsaw Ţările de Jos Rotterdam Italia Bologna Belgia Ghent India Mumbai Austria Vienna + 16 mai mult

Acest Master European în Drept și Economie Programul (EMLE) oferă oportunitatea unică pentru studii interdisciplinare de drept și economie la două sau chiar trei universități europene și non-europene. Fiecare partener premii universitare de un grad master (master / MA / Master).

Master european în drept și economie (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Franţa Aix-en-Provence Italia Rome Belgia Ghent Israel Haifa Austria Vienna Germania Hamburg Ţările de Jos Rotterdam Polonia Warsaw India Mumbai Spania Barcelona + 18 mai mult

Acest Master European în Drept și Economie Programul (EMLE) oferă oportunitatea unică pentru studii interdisciplinare de drept și economie la două sau chiar trei universități europene și non-europene. Va exista o comună LL.M. diplomă acordată de universitățile din Hamburg, Ghent și Rotterdam și de toate celelalte universități partenere va acorda o diplomă de master suplimentar (LL.M. / MA / M.Sc.).