Filter
Masterat de Drept
Insulele Cayman Cayman Islands Online Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe LLM de Top în Statele Unite ale Cayman Islands Online Insulele Cayman 2019

O specialitate LL.M. Gradul permite avocati pentru a intensifica sau schimba expertiza lor într-o anumită zonă de drept. Au o concentrare deosebită într-un anumit domeniu poate deschide noi oportunități.

Un LLM este o diplomă în drept postuniversitare, care este urmărit de către studenții care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu de drept. Absolvenții cu această pregătire de specialitate sunt adesea calificat pentru a lucra în medii juridice la nivel mondial.

Insulele Cayman sunt un teritoriu britanic din Marea Caraibelor. O mare varietate de programe de învățământ superior sunt disponibile pe tot parcursul lanțului de trei insule, inclusiv o scoala medicala, scoala veterinara, și o mulțime de licență master și disponibile la ambele universități publice și private.

Caută Studii de Drept în Statele Unite ale Cayman Islands Online în Insulele Cayman 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Insulele Cayman
Cayman Islands Online
Tip de studiu
Ritm
Truman Bodden Law School

Câștigați un Master of Laws (LL.M) sau o diplomă postuniversitară (PGDip) în finanțe internaționale în cel de-al cincilea mare centru financiar din lume, renumit pentru e ... [+]

Masterate în Drept 2019 în Statele Unite ale Cayman Islands Online Insulele Cayman. Programul contur

LL.M și PGDip în "Finanțe internaționale: lege și reglementare" sunt noile calificări postuniversitare oferite, în colaborare cu Universitatea din Liverpool, de către Truman Bodden Law School , Grand Cayman.

Programele oferă cursuri juridice de ultimă oră și sunt oferite de echipa de lectură Truman Bodden Law School cu experiență, împreună cu resursele și expertiza extinse ale Universității din Liverpool.

Sunt oferite două căi de studiu: LL.M sau Diploma de studii postuniversitare, atât în Finanțele Internaționale: Lege și Reglementare.

Programele sunt concepute pentru a satisface nevoile persoanelor care caută cunoștințe juridice avansate în domeniul finanțării și reglementării internaționale atât în cadrul, cât și în afara profesiei de avocat.... [-]

Insulele Cayman Cayman Islands Online
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză