LAWSTUDIES.RO

Programe LLM de Top în Statele Unite ale Cayman Islands Online Insulele Cayman 2019

O specialitate LL.M. Gradul permite avocati pentru a intensifica sau schimba expertiza lor într-o anumită zonă de drept. Au o concentrare deosebită într-un anumit domeniu poate deschide noi oportunități.

Un LLM este o diplomă în drept postuniversitare, care este urmărit de către studenții care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu de drept. Absolvenții cu această pregătire de specialitate sunt adesea calificat pentru a lucra în medii juridice la nivel mondial.

Insulele Cayman sunt un teritoriu britanic din Marea Caraibelor. O mare varietate de programe de învățământ superior sunt disponibile pe tot parcursul lanțului de trei insule, inclusiv o scoala medicala, scoala veterinara, și o mulțime de licență master și disponibile la ambele universități publice și private.

Caută Studii de Drept în Statele Unite ale Cayman Islands Online în Insulele Cayman 2019

rezultate găsite Filter

LL.M / PGDip în Finanțe Internaționale: Legea și Reglementarea

Truman Bodden Law School
Campus La zi Part time 1 an Octombrie 2019 Insulele Cayman Cayman Islands Online + 1 mai mult

Câștigați un Master of Laws (LL.M) sau o diplomă postuniversitară (PGDip) în finanțe internaționale în cel de-al cincilea mare centru financiar din lume, renumit pentru expertiza sa în sectorul serviciilor financiare și cadrul legal asociat și standardele de conformitate internațională.