LAWSTUDIES.RO

Vezi toate cele 4 Programe LLM Cel Mai Bun în Israel 2019

Israelul a fost atragerea de turisti din toate colturile lumii pentru a experimenta această ţară fascinantă. În afară de a fi o destinaţie de călătorie, Israelul are unele programe academice excelente, inclusiv de grade avansate în drept. Un LLM în Israel, este cu adevărat o oportunitate unică de a experimenta o ţară care are o semnificaţie profundă şi importanţa istorică atât de mult şi religioase atât de mulţi oameni. Un LLM în Israel, pot stimula mai mult de avansarea profesională şi academică, dar, de asemenea, dezvoltarea culturală, personală, şi intelectual.

Există mai multe programe pentru o LLM în Israel, care sunt excelente în calitatea şi facilitat de către facultăţile de specialitate şi profesională. LLM în programele de Israel sunt, în general, format din cursuri riguroase, care provoacă studenţii prin studii de caz, examen de teorie şi practică, şi simulări de caz.Există mai multe domenii de specializare, care se potrivesc nevoilor şi intereselor majorităţii studenţilor, cum ar fi economie, fiscalitate, dreptul de brevet, dreptul internaţional, dreptul afacerilor, şi drepturile omului.

Aflaţi mai multe despre un LLM în Israel, căutând prin programele de mai jos. Puteţi găsi ceea ce aţi fost căutaţi!

rezultate găsite Filter

LL.M. în drept internațional și drepturile omului

The Hebrew University of Jerusalem
Campus La zi 2 semestre Contactează şcoala Israel Jerusalem

Programul LL.M în Drepturile Omului și Dreptul Internațional oferă un curs bogat și avansat de studii în domenii care constituie o parte importantă a reputației de lungă durată a HUL a excelenței academice, în care HUL este un centru de activitate internațională.

Master european în drept și economie (emle)

University of Haifa, Faculty of Law
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Israel Haifa Germania Hamburg Franţa Aix-en-Provence Polonia Warsaw Ţările de Jos Rotterdam Italia Bologna Belgia Ghent India Mumbai Austria Vienna + 16 mai mult

Acest Master European în Drept și Economie Programul (EMLE) oferă oportunitatea unică pentru studii interdisciplinare de drept și economie la două sau chiar trei universități europene și non-europene. Fiecare partener premii universitare de un grad master (master / MA / Master).

Master european în drept și economie (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Franţa Aix-en-Provence Italia Rome Belgia Ghent Israel Haifa Austria Vienna Germania Hamburg Ţările de Jos Rotterdam Polonia Warsaw India Mumbai Spania Barcelona + 18 mai mult

Acest Master European în Drept și Economie Programul (EMLE) oferă oportunitatea unică pentru studii interdisciplinare de drept și economie la două sau chiar trei universități europene și non-europene. Va exista o comună LL.M. diplomă acordată de universitățile din Hamburg, Ghent și Rotterdam și de toate celelalte universități partenere va acorda o diplomă de master suplimentar (LL.M. / MA / M.Sc.).

Parasol Foundation International LL.M.

The Buchmann Faculty of Law - Tel Aviv University
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

Fundația Parasol International LL.M. program de la Universitatea din Tel Aviv atrage elevii de lege restante să studieze și să colaboreze cu universitățile de elită juridică din Israel, studenții și profesioniștii din domeniul juridic.