LAWSTUDIES.RO

Caută Programe LLM în Jurisprudență Part time în Africa de Sud 2019/2020

LLM sau Master of Laws este o diplomă postuniversitară recunoscută pe plan internațional în lege. Programele LLM sunt de obicei deschise pentru cei care au obținut mai întâi o diplomă în drept.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Începe Astăzi de Top Studii de Drept în Jurisprudență Cu jumătate de normă în Africa de Sud 2019/2020

2 Rezultate din Jurisprudență, Africa de Sud Filter

LLM de cursuri și raport de cercetare (LLM)

University of the Witwatersrand
Campus La zi Part time 1 - 2 găsește juris doctor Februarie 2020 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Programul LLM este potrivit pentru absolvenții facultăților de drept și profesioniști din domeniul juridic care sunt interesați în cercetare și scris și care au timp, precum și capacitatea de a efectua cercetări juridice destul de mare la un nivel academic avansat. Din cauza naturii exigente componentei de cercetare, intrarea la programul este limitat solicitanților cu rezultate academice excelente în LLB. Cu toate acestea, există rute alternative de intrare pentru solicitanții care sunt în măsură să demonstreze compatibilitatea lor pentru acest program.

LLM în Master of Laws by Dissertation

University of Johannesburg
Campus La zi Part time 1 - 3 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Scopul acestei calificări este de a permite unui student să demonstreze prin formare de cercetare o capacitate de a stăpâni la un nivel avansat starea actuală a cunoștințelor de specialitate pe un anumit subiect din cadrul unei anumite ramuri a dreptului și de a oferi o pregătire solidă în metodologiile de cercetare.