LAWSTUDIES.RO

Caută Programe LLM în Justiție penală Online în America de Nord 2019/2020

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Justiția penală este un domeniu de studiu în care studenții învață despre sistemele de justiție penală, legea penală și teorii despre comportamentul criminal. Acest subiect este benefic pentru oricine dorește să intre într-o carieră în domeniul aplicării legii.

De la civilizații indigene la imperii moderne zi, America de Nord are o multime de hands-on oportunități educaționale pentru a oferi cercetători. Umplut cu o serie de culturi distincte, studenții se pot educa în mod bine-rotunjite.

Începe Astăzi Cea Mai Bună Programe LLM în Justiție penală Online în America de Nord 2019/2020

3 Rezultate din Justiție penală, America de Nord Filter

LLM în drept penal internațional

Case Western Reserve University School of Law
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Cleveland + 1 mai mult

Se concentreze pe dreptul internațional penal și procedurii, dreptul umanitar internațional și dreptul național de securitate. În al doilea rând externship semestru disponibil pentru studenții care încep în semestrul de toamna.

LL.M în dreptul penal internațional

UNH Franklin Pierce School of Law
Online La zi 12 - 60 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Concord

Vrei să ții pasul cu extinderea domeniului de aplicare al legii penale internaționale. Practicanții avocați învață despre ultimele evoluții care afectează peisajul internațional al dreptului penal.

Master of Laws (LLM) - Specializarea justiției penale

Loyola Law School
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Los Angeles

Elevii care finalizează specializarea LLM în justiția penală vor avea o oportunitate perfectă pentru expunerea și studierea concentrată a legii și abilităților necesare pentru a se pregăti ca avocat pentru o urmărire penală sau de apărare.