LAWSTUDIES.RO

Găsește Programe LLM în Justiție penală Online 2019/2020

LLM este latină pentru Legum Magister, ceea ce înseamnă Master of Laws. Maestrul nostru de Legi (master), program în legea americană este un program de absolvent de un an. Absolvenții facultăților de drept din străinătate care finalizează cu succes programul se acordă gradul de "master în legea americană."

"LLM Criminologie vă oferă un fundament legal sau fundal în apărarea de criminali în timp ce convinge juriul că acestea nu sunt vinovați de faptele lor rele. Odată ce ați califica, oamenii se vor referi deseori la tine, ca simbol al minții legal. "

Solicită Informații Studii de Drept în Justiție penală Online 2019/2020

11 Rezultate din Justiție penală Filter

LLM de justiție penală și schimbărilor penal

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Contactează şcoala Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

LLM / Master în Justiție și penal penal Schimbare analizează gama de răspunsuri juridice, politice și sociale din întreaga lume de a ceea ce este cunoscut drept "criza penal".

LLM în drept penal internațional

Case Western Reserve University School of Law
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Cleveland + 1 mai mult

Se concentreze pe dreptul internațional penal și procedurii, dreptul umanitar internațional și dreptul național de securitate. În al doilea rând externship semestru disponibil pentru studenții care încep în semestrul de toamna.

Master of Laws (LL.M.) în domeniul criminalității și justiției transnaționale

UNICRI United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute
Campus La zi 8 luni Contactează şcoala Italia Turin

Master of Laws (LL.M.) în domeniul criminalității transnaționale și a justiției este conceput special pentru tinerii profesioniști și absolvenții de universitate care doresc să se specializeze în domeniul dreptului penal comparativ, al dreptului umanitar, al drepturilor omului, al crimelor transnaționale și al justiției de tranziție.

LLM în drept penal și justiție penală

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Edinburgh + 1 mai mult

Acest program oferă oportunitatea ideală de a studia dezbateri contemporane atât în ​​materie penală cât și în justiție penală la un nivel avansat. Portofoliul larg de cursuri vă va ajuta să înțelegeți conceptele și teoriile cheie care stau la baza dreptului penal și a justiției penale și modul în care acestea funcționează în practică.

LLM (Justiția Penală Internațională)

University of Kent, Kent Law School
Campus La zi Part time 12 - 28 luni Contactează şcoala Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Justiția penală internațională va prezenta un interes deosebit pentru cei care lucrează, intenționează să lucreze sau au un interes mai larg în domeniul justiției penale internaționale și transnaționale, al justiției penale și al drepturilor omului.

LLM Justiție penală

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Oferind o abordare distinct contextuală a justiției penale, acest curs examinează aspectele teoretice, comparative și internaționale ale procesului penal și ale sistemului penal.

LLM Justiție Penală Internațională și Conflicte Armate

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Examinând legea aplicabilă înainte, în timpul și după un conflict armat, acest curs explorează problemele curente și provocările moderne cu privire la legea și politica din jurul războiului și justiției.

LLM în drept internațional: criminalitatea, justiția și drepturile omului

University of Birmingham - College of Arts and Law
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Birmingham + 1 mai mult

Pentru cei care caută o înțelegere mai profundă a structurilor din ce în ce mai globale care guvernează justiția penală, precum și problemele mai delicate care provoacă structurile justiției penale, acest curs oferă o oportunitate unică de învățare și este o alegere excelentă pentru cei care caută oportunități legale în întreaga lume.

LLM în drept penal și justiție penală

University of Birmingham - College of Arts and Law
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Birmingham + 1 mai mult

Această Pathway se bazează pe punctele forte de cercetare de lungă durată ale școlii din Birmingham, în domeniul dreptului penal și al justiției penale. Dreptul penal este preocupat de afirmația cea mai potențial invazivă a autorității de către stat: dacă nu respectați legea, veți fi pedepsiți. Această Pathway oferă o analiză holistică a procesului penal printr-o analiză a legii, a fundamentelor sale filosofice și a funcționării acesteia în practică.

LL.M în dreptul penal internațional

UNH Franklin Pierce School of Law
Online La zi 12 - 60 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Concord

Vrei să ții pasul cu extinderea domeniului de aplicare al legii penale internaționale. Practicanții avocați învață despre ultimele evoluții care afectează peisajul internațional al dreptului penal.

Master of Laws (LLM) - Specializarea justiției penale

Loyola Law School
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Los Angeles

Elevii care finalizează specializarea LLM în justiția penală vor avea o oportunitate perfectă pentru expunerea și studierea concentrată a legii și abilităților necesare pentru a se pregăti ca avocat pentru o urmărire penală sau de apărare.