LAWSTUDIES.RO

Caută Programe LLM în Justiție penală Online în Statele Unite ale Americii 2019/2020

LLM sau Master of Laws oferă o introducere la noi domenii de interes pentru ei, precum și posibilitatea de a se specializa în continuare în domeniile lor actuale de practică și se limitează de obicei la cei care au obținut statutul de onoare în studiile lor juridice anterioare.

LLM Criminologie este conceput pentru a vă oferi o înțelegere cuprinzătoare a legislației privind drepturile omului. După finalizarea LLM în criminologie, v-ar putea determina o cunoaștere aprofundată a legii de bază și teoria legate de criminologie.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii de Drept în Justiție penală Online în Statele Unite ale Americii 2019/2020

3 Rezultate din Justiție penală, Statele Unite ale Americii Filter

LLM în drept penal internațional

Case Western Reserve University School of Law
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Cleveland + 1 mai mult

Se concentreze pe dreptul internațional penal și procedurii, dreptul umanitar internațional și dreptul național de securitate. În al doilea rând externship semestru disponibil pentru studenții care încep în semestrul de toamna.

LL.M în dreptul penal internațional

UNH Franklin Pierce School of Law
Online La zi 12 - 60 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Concord

Vrei să ții pasul cu extinderea domeniului de aplicare al legii penale internaționale. Practicanții avocați învață despre ultimele evoluții care afectează peisajul internațional al dreptului penal.

Master of Laws (LLM) - Specializarea justiției penale

Loyola Law School
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Los Angeles

Elevii care finalizează specializarea LLM în justiția penală vor avea o oportunitate perfectă pentru expunerea și studierea concentrată a legii și abilităților necesare pentru a se pregăti ca avocat pentru o urmărire penală sau de apărare.