Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Caută 2 Masterate în Drept în Legea Antitrust

LLM este o diplomă de drept postuniversitar recunoscută la nivel mondial. Multe programe solicită studenților să obțină o diplomă de drept profesional înainte de a urma un masterat de drept. Un LLM permite studenților și profesioniștilor care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu de drept să-și continue studiile.

Ce este un LLM în dreptul antitrust? Este un grad de Master of Laws care explorează complexitatea dreptului antitrust, cunoscut și sub numele de dreptul concurenței. Legile antitrust tind să urmărească prevenirea monopolurilor sau cartelurilor. Elevii care urmăresc acest grad ar putea studia o serie de subiecte, inclusiv analiza economică, drepturile de proprietate intelectuală și dreptul afacerilor. Această diversitate de subiecte se datorează, de obicei, faptului că legea antitrust este o interacțiune delicată între concurență și economie.

Mulți studenți din acest domeniu dezvoltă capacitatea de a lucra eficient cu ceilalți. Aceasta este o abilitate care este, de obicei, necesară atât pentru mediul de lucru, cât și pentru mediul non-profesional. Ei pot învăța să construiască argumente clare din multe informații complexe. Abilitatea de a analiza informații și de a forma o concluzie clară este evaluată de mulți angajatori. De asemenea, absolvenții dezvoltă abilități puternice de scriere.

Programele LLM pot varia foarte mult de la o universitate la alta. Ca o diplomă recunoscută la nivel internațional, ea este oferită la instituții din întreaga lume. Acești factori și mulți alți factori afectează costul prezenței. Adresați-vă universității pe care doriți să o participați pentru informații mai detaliate cu privire la costuri.

Absolvenții cu un LLM în dreptul antitrust tind să fie foarte potriviți pentru a oferi consiliere de specialitate în domeniul proprietății intelectuale și dreptului afacerilor, care îi dă posibilitatea să devină consultanți specializați pentru o varietate de companii, firme juridice sau guverne sau să servească cu organisme guvernamentale și internaționale de reglementare. În cazul în care persoanele trec baroul, aceștia pot fi calificați să-și desfășoare cariera ca avocați la firme mari și mici atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public.

Programele online sunt disponibile prin multe universități din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Results in Legea Antitrust

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC

MIPLC oferă o experiență cu adevărat internațională și interdisciplinară, datorită celor patru parteneri, facultăți internaționale și studenților din întreaga lume. ... [+]

Programul nostru

MIPLC oferă o experiență cu adevărat internațională și interdisciplinară, datorită celor patru parteneri, facultăți internaționale și studenților din întreaga lume.

Cu doar 38 de elevi (maxim) pe an, programul nostru este mult mai mic decât alții. Acest lucru garantează o interacțiune intensă între studenți, profesori și personal, precum și sprijin individualizat. Cursurile noastre sunt concepute special pentru programul nostru și pentru studenții noștri.

Programul nostru este:

Specializate și pe deplin acreditate, și intensivăPotrivit pentru absolvenți de drept și studenți cu alte medii deopotrivăPredate în întregime în limba englezăSistem multi-jurisdicțional, care acoperă tradițiile de drept civil și de drept comun și mai multe țăriDiverse cu o mare varietate de module de a alegeInterdisciplinar, discutând toate aspectele legate de IP din perspectivele economice legale și relevanteAplicabil, cu aspectele practice ale IP acoperite în simulări, studii de caz și internshipCompletat cu vizite de studiu la Oficiul European de Brevete și alte organizații de IP, o vizită de studiu opțională la Washington, DC, și conferințe și discuții clienților pe tot parcursul anuluiUn membru al rețelei EIPINSituat în IP Capital din EuropaFacultatea noastră... [-]
Germania Munich
George Mason University - Antonin Scalia Law School

Legile antitrust au un impact direct asupra globalizării afacerilor și asupra complexității economiei internaționale. Avocații antitrust trebuie să se angajeze în schimba ... [+]

Prezentare generală

Legile antitrust au un impact direct asupra globalizării afacerilor și asupra complexității economiei internaționale. Avocații antitrust trebuie să se angajeze în schimbarea rapidă a reglementărilor și a problemelor globale. LLM în Legea antitrust Global & Economics oferă studenților cu o înțelegere avansată a legilor care reglementează procesul de concurență de afaceri și analiza economică relevante pentru înțelegerea adjudecarea moderna antitrust.

Având în vedere cererea crescândă în SUA și în străinătate pentru avocații antitrust care pot facilita și gestiona fuziunile și achizițiile la nivel național și internațional, determina respectarea legilor economice ale guvernelor străine și sprijină eforturile firmelor de avocatură și corporațiilor, LLM Scalia Law este proiectată pentru a satisface această cerere.... [-]

Statele Unite ale Americii Arlington
January 2020
La zi
Part time
3 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză