LAWSTUDIES.RO

Caută Programe LLM în Legea asigurărilor Cu jumătate de normă în America de Nord 2019

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, de multe ori cunoscut sub numele de "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu "Statele ". Se adună, de asemenea, peste 310 de milioane de oameni, care este cea mai mare populatie a treia din lume 's. Acesta include orase dens populate și împrejurimile dezordonat, și zone vaste, nelocuite și natural frumos în același timp.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe LLM în Legea asigurărilor Part time în America de Nord 2019

2 Rezultate din Legea asigurărilor, America de Nord Filter

în dreptul asigurărilor LLM

Western Michigan University, Cooley Law School
Campus Online La zi Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Lansing + 1 mai mult

Legea Asigurărilor Curriculum-ul a fost elaborat în consultare cu experți din domeniu și este destinat să asigure expunerea la mai multe și variate aspecte de asigurare și de gestionare a riscurilor.

Masterat în drept asigurare (LL.M.)

UConn School of Law
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Hartford + 1 mai mult

Masters noastre în Legea Asigurărilor este o alegere preferată pentru avocați și studenți din Statele Unite și din întreaga lume care caută un background solid în drept de asigurări și servicii financiare.