$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Masterate în Drept în Legea aviației

Un LLM sau Master of Laws este o diplomă acordată persoanelor care urmăresc o înțelegere mai profundă a unei zone specializate a legii. Cele mai multe programe variază în lungime și se iau oriunde până la trei ani pentru a finaliza. Ce este un LLM în domeniul aviației? Acest program se concentrează pe un domeniu juridic foarte specializat: legea aviației. Cursurile din acest progr… Citeste mai mult

Un LLM sau Master of Laws este o diplomă acordată persoanelor care urmăresc o înțelegere mai profundă a unei zone specializate a legii. Cele mai multe programe variază în lungime și se iau oriunde până la trei ani pentru a finaliza.

Ce este un LLM în domeniul aviației? Acest program se concentrează pe un domeniu juridic foarte specializat: legea aviației. Cursurile din acest program dau în general studenților o înțelegere profundă a legislației privind aerul și spațiul în sectoarele public și privat. Cursurile pot acoperi varietatea provocărilor și problemelor cu care se confruntă industria și cum să se asigure că societățile rămân în conformitate cu reglementările din domeniu. Instructorii se pot concentra foarte mult pe lege, deoarece se referă la durabilitate, siguranța pasagerilor, protecția mediului, concurența loială, folosirea dronurilor, investigarea accidentelor și militarizarea spațiului cosmic.

Absolvenții acestui program tind să dețină abilități puternice de analiză și rezolvare a problemelor, ambele care le pot servi bine în drept sau în orice alt domeniu pe care îl aleg să intre. În plus, participanții la program au o înțelegere mai profundă a reglementărilor privind aviația și modul în care acestea influențează siguranța consumatorilor și a utilizatorilor.

Costul unui LLM variază. În cazul în care o persoană locuiește, dacă dorește să participe la un colegiu în afara statului sau în afara țării, durata programului va avea toate efect asupra costului final al școlarizării.

Persoanele care absolvesc un LLM în domeniul aviației pot găsi că au multe perspective de carieră interesante de a alege. Multe industrii au o nevoie tot mai mare de avocați aviați, iar persoanele fizice pot desfășura o carieră cu companii private, firme de avocatură internaționale, organizații guvernamentale, aviație civilă sau organizații de telecomunicații. Unii absolvenți pot merge mai departe pentru a lucra cu militarii.

Programele din legislația aviatică sunt în creștere în popularitate, cu mai multe școli, inclusiv oferte atât în ​​campus, cât și online. Pentru a găsi cea mai bună potrivire pentru dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Leiden University
Leiden, Ţările de Jos +9 Mai mult

Acest program unic oferă o combinație de lege privind aerul public, dreptul aerian privat și dreptul spațial, atât din perspectivă internațională, cât și europeană.

Acest program unic oferă o combinație de lege privind aerul public, dreptul aerian privat și dreptul spațial, atât din perspectivă internațională, cât și europeană. -
LLM
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Feb 2022
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
University of Mississippi School of Law
Oxford, Statele Unite ale Americii

University of Mississippi School of Law este un lider mondial în domeniul educației, cercetării și serviciilor publice în domeniul dreptului aerian și spațial. LL.M. în Dreptu ... +

University of Mississippi School of Law este un lider mondial în domeniul educației, cercetării și serviciilor publice în domeniul dreptului aerian și spațial. LL.M. în Dreptul aerian și spațial este o diplomă de absolvire concepută atât pentru absolvenții de facultate de drept din SUA, cât și pentru cei străini, interesați de un curriculum juridic riguros în SUA, drept internațional și drept aerian și spațial comparat. Este primul și singurul LL.M. program în SUA care oferă o diplomă de drept postuniversitar în drept aerian și spațial combinat la o școală de drept acreditată de ABA. Este destinat studenților și practicienilor care caută expertiză substanțială în domeniu și care încearcă să elaboreze o lucrare publicabilă de literatură științifică în domeniul dreptului aerian și / sau spațial. -
LLM
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online