Diplomă de Masterat în Drept în Legea Aviației în Olanda

Vezi toate cele Programe LLM în Legea Aviației în Olanda 2018/2019

Legea Aviației

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Studii de Drept de Top în Legea Aviației în Olanda 2018/2019

Citește Mai Mult

LLM studii avansate în drept aerian și spațial

Leiden University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2019 Ţările de Jos Leiden The Hague + 2 mai mult

Programul de Master în Drept Air and Space este o combinație de drept aerian public, de drept privat și aer drept spațiu, atât dintr-o perspectivă internațională și europeană. [+]

Legea Aer și spațiu este un program intensiv de un an avansat de master la nivel internațional aclamat Leiden Facultatea de Drept a Universității din Leiden. Acest program unic oferă o combinație de drept aerian public, drept aerian privat și drept spațiu, atât dintr-o perspectivă internațională și europeană.

Aplicații profesionale

Programul Leiden Air si Space Law este unic. predarea și cercetarea noastră are o dimensiune europeană clar definită și este în concordanță cu cele mai înalte standarde academice. În același timp, programul se concentrează pe aplicații profesionale, în special prin cerințele sale de stagiu.

Institutul Internațional de Drept și spațiu aerian (IIASL), care găzduiește specializarea acest maestru avansat, este unul dintre cele mai importante institute de cercetare și de predare academice internationale in acest domeniu. Institutul întreține relații strânse cu organizațiile și instituțiile naționale și internaționale din întreaga lume și se bucură de îndrumarea unui consiliu consultativ internațional de prestigiu.... [-]