Filter
Masterat de Drept
Africa de Sud Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vezi toate Programe LLM în Legea Bancară în Africa de Sud 2019

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Legea LLM Banking este un studiu postuniversitare în domeniul dreptului bancar, care prevede orientări adecvate în principiile de bază ale securității și legii de servicii financiare. Domeniul de aplicare al acestui domeniu este în creștere zi de zi, peste tot în lume. Unele bine știu universități care oferă acest grad sunt Universitatea din Boston, si Universitatea din Georgia.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Studii de Drept de Top în Legea Bancară în Africa de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Results in Legea Bancară, Africa de Sud

University of Johannesburg

Universitatea din Johannesburg LLM în programul de Drept bancar este conceput pentru a oferi studenților cu cunoștințe de specialitate în aspecte ale legii, care sunt ext ... [+]

Conceptele centrale ale banilor și plății sunt investigate prin introducere.

Sunt disponibile burse.

D-na P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 559 3843, E-mail: Phaladim@uj.ac.za, Web: www.uj.ac.za/law

[-]
Africa de Sud Johannesburg
February 2019
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză