Studiu de Masterat în Drept în Legea Bancară Part time în Africa de Sud

Caută Programe LLM în Legea Bancară Part time în Africa de Sud 2019

Legea Bancară

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Legea LLM Banking este un studiu postuniversitare în domeniul dreptului bancar, care prevede orientări adecvate în principiile de bază ale securității și legii de servicii financiare. Domeniul de aplicare al acestui domeniu este în creștere zi de zi, peste tot în lume. Unele bine știu universități care oferă acest grad sunt Universitatea din Boston, si Universitatea din Georgia.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Începe Astăzi Cei Mai Buni Studii de Drept în Legea Bancară Cu jumătate de normă în Africa de Sud 2019

Citește Mai Mult

în drept bancar LLM

University of Johannesburg
Campus Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Universitatea din Johannesburg LLM în programul de Drept bancar este conceput pentru a oferi studenților cu cunoștințe de specialitate în aspecte ale legii, care sunt extrem de relevante pentru sectorul bancar. Acesta este conceput pentru a fi completat de către full-time studenții în termen de un an și de studenții part-time peste doi ani. [+]

Conceptele centrale ale banilor și plății sunt investigate prin introducere.

Sunt disponibile burse.

D-na P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 559 3843, E-mail: Phaladim@uj.ac.za, Web: www.uj.ac.za/law

[-]