LL.M. în Legea Comerțului Internațional în Gambia

Compară Programe LLM în Legea Comerțului Internațional în Gambia 2019

Legea Comerțului Internațional

LL.M. programe variază în lungime, cantitate și valoare. Programul obișnuit este de un an de la articolul full-time sau doi-trei ani de studiu part-time. Elevii să ia de multe ori cursurile lor să se specializeze, fie într-un anumit domeniu, cum ar fi dreptul internațional, sau de a crea un curs de studiu personalizat pentru a se potrivi interesele lor personale sau de nevoile profesionale.

Studiile în dreptul comerțului internațional pot pregăti avocații aspiranți pentru o carieră interesantă care să se desfășoare pe glob, reprezentând organizații comerciale internaționale, guverne federale sau clienți privați de afaceri. Domeniile specifice de studiu se pot concentra pe reglementări comerciale, tratate comerciale, sancțiuni economice și legislație tarifară.

O lipsă extremă de resurse cuplat cu o situație economică precară a făcut Gambia o alegere proastă pentru cei care cauta un grad în învățământul superior. Deși numărul de Gambians educați este în creștere, este încă mult mai mici decât media internațională.

Studii de Drept de Top în Legea Comerțului Internațional în Gambia 2019

Citește Mai Mult

Online LLM in International Law and Treaty Law

EUCLID (Euclid University)
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 8 - 18 luni Înscriere Deschisă Gambia Gambia Online + 1 mai mult

[+]

de Top Masterate în Drept în Legea Comerțului Internațional în Gambia 2019. Organizații internaționale Dreptul afacerilor internaționale [-]