LL.M. în Legea Comerțului Internațional în Gambia

Compară Programe LLM în Legea Comerțului Internațional în Gambia 2018/2019

Legea Comerțului Internațional

LL.M. programe variază în lungime, cantitate și valoare. Programul obișnuit este de un an de la articolul full-time sau doi-trei ani de studiu part-time. Elevii să ia de multe ori cursurile lor să se specializeze, fie într-un anumit domeniu, cum ar fi dreptul internațional, sau de a crea un curs de studiu personalizat pentru a se potrivi interesele lor personale sau de nevoile profesionale.

Programele din dreptul comerțului internațional pot pregăti avocați pentru a sprijini eforturile diplomatice de a spori relațiile comerciale globale. Cursurile pot pregăti studenții pentru negocierea unor acorduri și tratate comerciale complexe, pentru a rezolva discuții multiple privind disputele și pentru a extinde oportunitățile comerciale comerciale.

O lipsă extremă de resurse cuplat cu o situație economică precară a făcut Gambia o alegere proastă pentru cei care cauta un grad în învățământul superior. Deși numărul de Gambians educați este în creștere, este încă mult mai mici decât media internațională.

Studii de Drept de Top în Legea Comerțului Internațional în Gambia 2018/2019

Citește Mai Mult

Online LLM in International Law and Treaty Law

EUCLID (Euclid University)
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 8 - 18 luni Înscriere Deschisă Gambia Gambia Online + 1 mai mult

[+]

de Top Masterate în Drept în Legea Comerțului Internațional în Gambia 2018/2019. Organizații internaționale Dreptul afacerilor internaționale [-]