Filter
Masterat de Drept
Italia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe LLM în Dreptul comerțului internațional in Italia 2019

LLM sau Master of Laws oferă o introducere la noi domenii de interes pentru ei, precum și posibilitatea de a se specializa în continuare în domeniile lor actuale de practică și se limitează de obicei la cei care au obținut statutul de onoare în studiile lor juridice anterioare.

Datorită creșterii în globalizarea și comerțul internațional lumea de afaceri are nevoie de expertiza de avocați care au cunoștințe solide de drept internațional. Prin urmare, aproape fiecare companie multinationala angajeaza un avocat care are LLM în Drept Comercial Internațional.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Studii de Drept de Top în Dreptul comerțului internațional in Italia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Dreptul comerțului internațional, Italia

Turin School of Development (International Training Centre of the ILO)

Masterul este destinat practicanților și absolvenților proaspeți care doresc să își extindă cunoștințele în domeniul contractelor internaționale și al mecanismelor conexe ... [+]

Timp de 22 de ani, Centrul Internațional de Formare al OIM, Universitatea din Torino, Institutul Universitar de Studii Europene (IUSE), în colaborare cu alte universități de clasă mondială, oferă o versiune prescurtată a acestui program, sub numele de " -Grăduiți-vă cursul ". Ca o recunoaștere a cererii tot mai mari de specializare în domeniile dreptului contractelor și comerțului internațional și suprapunerea cu decizia de a înființa Școala de Dezvoltare Torino ca un mecanism unic de furnizare a programelor comune ONU-academice, sa decis extinderea și actualizați conținutul programului de învățare la un master european de nivel 1, începând cu anul academic 2010-2011. /... [-]

Italia Turin
Contactează şcoala
La zi
1 an
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză