Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vezi tot Masterate în Drept în Legea Contractuală

Un LLM este un Master of Laws grad. Este o diplomă de drept postuniversitar recunoscută universal. De obicei, este nevoie de un an de studiu cu normă întreagă pentru a fi finalizat. Mulți studenți și profesioniști urmăresc acest grad pentru a obține experiență într-un anumit domeniu de drept.

Ce este un LLM în dreptul contractual? Este un Master of Laws grad care se concentrează asupra acordurilor juridice obligatorii între două sau mai multe persoane sau entități. Posibilele subiecte de curs ar putea include contracte guvernamentale avansate, performanțe contractuale, gestionarea contractelor de proprietate intelectuală, contracte și probleme de confidențialitate a datelor și tranzacții contractuale comerciale. Aceste cursuri oferă o înțelegere mai profundă a practicilor juridice fundamentale, cu accent pe scrierea și gestionarea diverselor contracte.

Mulți absolvenți dezvoltă abilități avansate în citirea, înțelegerea și elaborarea contractelor. Acest lucru îi poate ajuta să înțeleagă contractele pe care le întâlnesc în viața de zi cu zi. De asemenea, pot dezvolta abilități de cercetare și analiză, împreună cu abilitatea de a scrie mai concis. Acestea ar putea fi o mare abilitate pentru avansarea carierei.

Deoarece nu există o definiție universală a termenului LLM, ea este folosită în moduri diferite la diferite universități din întreaga lume. Această variație a programelor duce la incoerență a prețurilor de la un program la altul. Contactați-vă școala potențială pentru informații mai detaliate despre scolarizare.

Mulți absolvenți cu un LLM în drept al contractelor urmăresc cariere juridice în sectorul privat sau ca specialiști în firme mai mari. Contractele sunt adesea o mare parte a relațiilor juridice, astfel încât există o varietate de oportunități. Absolvenții ar putea să găsească locuri de muncă în calitate de avocați de afaceri internațional, consultanți guvernamentali, avocați de proprietate intelectuală, avocați în domeniul sportului și divertismentului sau avocați contractuali fiscali. Orice domeniu care implică contracte ar putea reprezenta un meci bun pentru persoanele care posedă acest grad.

Mai multe și mai multe Master of Laws sunt oferite online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Results in Legea Contractuală

University of Johannesburg

... [+]

Stilul lecturing în acest program este interactiv.

Burse:

Bursele sunt disponibile.

D-na P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 559 3843, E-mail: Web: www.uj.ac.za/law

[-]
Africa de Sud Johannesburg
February 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză