Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește 2 Masterate în Drept în Legea drepturilor civile

Un LLM este un grad acordat persoanelor fizice care au ales să urmeze masterul lor în studii juridice. Persoanele fizice pot alege să obțină un LLM pentru a dobândi expertiză într-un domeniu de drept specializat, cum ar fi legea falimentului sau dreptul economic.

Ce este un LLM în dreptul drepturilor civile? Acest program a fost conceput pentru a face studenții să se gândească critic la problemele care afectează minoritățile de astăzi. Cursurile se pot concentra pe drepturile femeilor, studii de gen, indigene, imigranți sau orice alt grup vizat în mod regulat de majoritate. Scopul acestor cursuri este de a îmbunătăți abilitățile analitice și de analiză a participanților, astfel încât aceștia să poată implementa reforme juridice sau, cel puțin, să dezvolte teorii despre cum să conducă viitoarele reforme juridice.

Persoanele care absolvesc un grad de drept civil tind să aibă o compasiune profundă și înțelegere pentru toate popoarele și culturile. Mulți absolvenți au, de asemenea, un profund sentiment de bine și rău și o abilitate de a gândi profund și rațional despre modul în care trebuie să facem corectarea greșelilor. Fiecare dintre aceste trăsături le poate servi bine în toate aspectele vieții.

Costul unui LLM variază considerabil și depinde de o serie de factori. Pe lângă locația și instituția aleasă, persoanele trebuie să ia în considerare și costul cheltuielilor de trai.

Absolvenții cu o diplomă în dreptul drepturilor civile pot deveni avocați pentru drepturile civile private, activiști în domeniul drepturilor civile sau avocați pentru organizații mari. Deoarece majoritatea corporațiilor trebuie să implementeze practici și proceduri pentru a diminua riscul unui proces de discriminare, absolvenții acestui program ar putea să găsească locuri de muncă în sectorul corporativ. Unii pot deveni avocați publici, susținând drepturile celor care nu dispun de resurse.

Multe școli oferă programe on-line LLM, care sunt convenabile pentru studenții care au locuri de muncă cu normă întreagă sau familii în care să aibă grijă. Pentru a afla mai multe despre opțiunile disponibile, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Legea drepturilor civile

The University of Oklahoma - College of Law

Situat în inima teritoriului inițial indian, Legea OU oferă un mediu ideal pentru studiul de drept nativ american și probleme referitoare la populațiile indigene ... [+]

Situat în inima teritoriului inițial indian, Legea OU oferă un mediu ideal pentru studiul de drept nativ american și aspecte privind popoarele indigene. Oklahoma conține aproape patruzeci de popoare tribale și de-a doua cea mai mare populație nativ american în Statele Unite ale Americii. Având în vedere prezența lor și istoria regiunii, drept indian afectează aproape toate domeniile de practica juridică, ceea ce face un domeniu vibrantă și în creștere.

LL.M. în popoarelor indigene lege poate fi finalizată într-un an de studiu full-time sau doi ani de studiu part-time.

Universitatea din Oklahoma - Colegiul de Drept - LL.M.

LL.M. John B. Turner Programul oferă o combinație unică de cursuri, sunt disponibile numai la OU, și permite elevilor să aleagă din trei specializări: energie și resurse naturale, drept popoarelor indigene, sau SUA Studii Juridice (pentru avocații străini-educat).... [-]

Statele Unite ale Americii normand
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS University of London

SOAS LLM în Drept și Gen oferă un spațiu interdisciplinar, plin de intelectualitate și politică și colegial, conceput pentru angajamente critice și de impact cu legea și ... [+]

Mod de participare: Full-time sau Part-time

SOAS LLM în Drept și Gen oferă un spațiu interdisciplinar, plin de intelectualitate și politică și colegial, conceput pentru angajamente critice și de impact cu legea și sexul, cu un accent deosebit pe Sudul Global și atât activități istorice, cât și contemporane, juridice și alegale ale genului, justiție sexuală, rasială, indigenă, de clasă, caste, dizabilități, justiție post-conflict, post-colonial și mediu. Studenții noștri și cadrele didactice sunt deosebit de versați în abordări teoretice feministe, neobișnuite și de rasă critică pentru intersecționalitate și sunt profund implicați în proiecte de ultimă oră în „regiunile SOAS ” și nu numai.... [-]

Regatul Unit Londra
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză