LAWSTUDIES.RO

Vezi Programe LLM în Legea Drepturilor Civile 2019 în Statele Unite ale Norman în Statele Unite ale Americii

Gradul de Master of Laws cunoscut sub numele de Master, este un grad avansat de lege absolvent. Candidații adesea dețin deja o primă diplomă în drept și sunt interesate în dezvoltarea studiilor de drept. Obținerea unui master posedă un număr de avantaje distincte.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Norman, un oraș situat în Oklahoma, SUA, este cunoscut pentru sale de învățământ superior și de cercetare. Mai mult de 30.000 maternă și de studiu pentru studenții de navetiști în universități și colegii din oraș.

Solicită Informații Studii de Drept în Legea Drepturilor Civile în Statele Unite ale Norman în Statele Unite ale Americii 2019

1 Rezultate din Legea Drepturilor Civile, Norman Filter

Maestru de legi în dreptul popoarelor indigene

The University of Oklahoma - College of Law
Campus La zi Part time 1 - 2 anii August 2019 Statele Unite ale Americii Norman + 1 mai mult

Situat în inima teritoriului inițial indian, Legea OU oferă un mediu ideal pentru studiul de drept nativ american și probleme referitoare la populațiile indigene