LAWSTUDIES.RO

Găsește Programe LLM în Legea drepturilor omului în Olanda 2019

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

LLM în drepturile omului oferă posibilitatea de a dobândi o cunoaștere completă a istoriei și baza teoretică a drepturilor internaționale ale omului. Durata cursului este de doi ani, cariera începe în natură, care oferă mai multe locuri de muncă după finalizarea acestuia.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Studii de Drept de Top în Legea drepturilor omului în Olanda 2019

5 Rezultate din Legea drepturilor omului, Ţările de Jos Filter

Master în drept: migrații internaționale și dreptul refugiaților

Vrije Universiteit Amsterdam
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Ţările de Jos Amsterdam

Crime de război, crime împotriva umanității și genocid perturba societăților și reprezintă o amenințare la adresa păcii și securității internaționale. Dezvoltarea teorii pentru a înțelege acest comportament uman și elaborarea unor strategii eficiente pentru a reacționa la aceste atrocități este extrem de provocator. Crimelor internaționale și Criminologie este un program de Master interdisciplinar de un în care vă va învăța cum să se măsoare și să investigheze aceste ...

LLM Studii avansate în dreptul european și internațional în domeniul drepturilor omului

Leiden University
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Ţările de Jos Leiden The Hague + 1 mai mult

Masteratul în Dreptul european și internațional al drepturilor omului conferă coexistenței și interacțiunii mai multor mecanisme ale drepturilor omului cu meritele locului, studiindu-le într-o perspectivă comparativă.

LLM Advanced Studies in European and International Human Rights Law

Leiden University
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Ţările de Jos Leiden The Hague + 1 mai mult

When human rights are violated by a particular state, is it more effective to use the national, regional or international human rights protection mechanisms to address the issue? And what mechanism will probably be most effective in addressing specific types of human rights violations?

LLM Studii avansate în drepturile internaționale ale copiilor

Leiden University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2020 Ţările de Jos Leiden The Hague + 2 mai mult

Caracterul multidimensional și juridic interdisciplinar al drepturilor copilului necesită cunoștințe de specialitate pentru a putea evalua semnificația și implicațiile sale pentru poziția copiilor.

LLM în dreptul internațional al drepturilor omului

University of Groningen
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

În acest program, veți fi instruiți în domeniul drepturilor omului la nivel internațional, dar și în dreptul internațional umanitar și în alte domenii conexe ale dreptului (internațional). Veți învăța despre diferitele sisteme și despre modul în care drepturile omului sunt interpretate în cadrul acestor sisteme și în diferite țări.