Masterat în Drept în Legea Economiei în Saxonia Inferioară în Germania

Vezi Programe LLM în Legea Economiei 2018 în Saxonia Inferioară în Germania

Legea Economiei

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Saxonia Inferioară este un stat în Germania. Acesta este cel mai populat stat patrulea din tara, cu peste 8 milioane de oameni. Statul este împărțit în 38 de districte. Acesta este acasa, la unele dintre cele mai renumite universități, colegii și academii de învățământ superior.

Solicită Informații Studii de Drept în Legea Economiei în Saxonia Inferioară în Germania 2018

Citește Mai Mult

Legea Economică Internațională (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus Cu normă întreagă 2 - 3 anii October 2018 Germania Lüneburg

Programul de studii pe doi ani de studiu se concentrează pe dreptul economic internațional și a fost dezvoltat în comun de Universitatea din Glasgow din Scoția și Leuphana [+]

Programul de doi ani de studii se concentrează pe dreptul economic internațional și a fost dezvoltat în comun de către Universitatea din Glasgow din Scoția și Leuphana University of Lüneburg .

CONTEXT ȘI OBIECTIVE

Integrarea dreptului economic public și privat, programul reunește două domenii de drept care sunt adesea acoperite independent atât în ​​literatura juridică, cât și în învățământ. Această diviziune va fi depășită în cadrul acestui program pentru a oferi studenților o abordare holistică a dreptului economic internațional care caracterizează acest domeniu de drept în practică. Programul își propune să asigure un angajament larg, științific și profund cu actorii și structurile dreptului economic internațional (primul an de studiu din Lüneburg) și să faciliteze o specializare suplimentară într-unul dintre subiectele esențiale ale dreptului economic internațional, cum ar fi corporativ... [-]