Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește 12 Masterate în Drept în Legea energiei

Master of Laws este o formă de educație suplimentară pentru avocați. Persoanele care au deja un Doctor Juris sau Bachelor of Laws pot obține o cunoaștere specializată a unui anumit corp de drept printr-un program LLM. Studenții cu normă întreagă pot obține un LLM într-un an.

Ce este un LLM în legislația privind energia? Acest grad se concentrează pe ramura sistemului juridic care se concentrează asupra schimbărilor climatice, a politicii în domeniul energiei regenerabile, a utilizării terenurilor și a nevoilor globale de energie. Elevii pot învăța cum să evalueze și să abordeze noile politici de producție și distribuție a energiei. Programele pot utiliza o varietate de instrumente de învățare, inclusiv prelegeri, discuții, disertații și excursii externe. În timp ce cursurile cerute pot fi foarte diferite, ele pot include sau se aseamănă cu legislația privind mediul, reglementarea și politica în materie de energie, impozitul pe petrol și gazele naturale și legea și politica resurselor naturale.

Un LLM în legislația privind energia oferă participanților șansa de a-și construi abilități analitice, de comunicare și de gestionare a timpului. Toate aceste abilități sunt necesare pentru o carieră de succes în drept, dar pot, de asemenea, ajuta o persoană să conducă o viață mai personală.

Nu există costuri fixate pentru un LLM. De fapt, unele universități pot avea fluctuații de școlarizare pentru fiecare clasă de început. Solicitanții pot obține o estimare specifică prin contactarea directă a unei școli.

În timp ce mulți studenți care câștigă un LLM continuă să devină avocați, judecători sau avocați, nu toți intră într-un domeniu de carieră legat de legislație. Unii absolvenți pot deveni politici politici guvernamentali, consultanți internaționali de mediu, jurnaliști în domeniul energiei, profesori sau directori ai organizațiilor nonprofit. Cariera exactă pe care o persoană o alege poate depinde de experiența sa de muncă anterioară și de altă educație.

În timp ce programele LLM au fost predate în mod tradițional în țările vorbitoare de limbă engleză, multe școli din întreaga lume oferă acum această educație atât online, cât și personal. Sunteți gata să obțineți mai multe informații? Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin

12 Rezultate din Legea energiei

Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Noul curs se bazează pe experiența noastră considerabilă în acest domeniu și a fost proiectat ca răspuns la importanța tot mai mare de probleme juridice legate de industr ... [+]

Cursul se bazează pe expertiza noastră considerabilă în acest domeniu și a fost conceput ca răspuns la importanța tot mai mare a problemelor legale din domeniul petrolului, gazelor și industriei miniere.

Acesta vă va oferi fundamentele pentru o carieră viitoare sau un studiu postuniversitar (MPhil / PhD) în majoritatea aspectelor din lumea reglementării și comercială, deoarece acestea se referă la industria energetică internațională, cu un accent special pe sectoarele petrolului și mineritului această zonă în creștere a activității economice.

De ce să alegeți acest curs? Obține o înțelegere analitică puternică problemele juridice cheie în acest domeniu de specialitate și extinderea de Drept. Obține o apreciere a petrolului, gazelor naturale și industriile miniere în contextul lor economic global. Beneficiați de experiența noastră în petrol, gaze și Utilaje precum și domeniile complementare ale comerțului internațional și de drept comercial. Alege un traseu studiu care ti se potriveste cu normă întreagă, fracțiune de normă și de învățământ la distanță opțiunile disponibile. Participa la un Scoala de Vara International, cu posibilitatea de a explora Legea în context european. Burse de studiu disponibile. Modulele individuale pot fi studiate pentru premii de Dezvoltare Profesională Continuă (CPD). Trimiteți-ne un e-mail pentru detalii. 98% dintre studenții noștri de la Facultatea de Drept sunt angajați sau angajați în studii suplimentare la șase luni după absolvire (DLHE, absolvenți postuniversitari 2015-16). Ce veți studia ... [-]
Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UConn School of Law

Noul LL.M. program de energie și dreptul mediului la UConn Facultatea de Drept va angaja elevii și să dezvolte expertiza lor în nevoile energetice la nivel mondial, schim ... [+]

Noul LL.M. program de energie și dreptul mediului la UConn Facultatea de Drept va angaja elevii și să dezvolte expertiza lor în nevoile energetice la nivel mondial, schimbările climatice, politica de energie regenerabilă, politica de mediu și de utilizare a terenurilor.

Prin Centrul de Drept Energie & Mediu, elevii vor avea posibilitatea de a trece dincolo de sala de clasă la oportunități de învățare bazate pe practica, inclusiv:

Externships cu agențiile de stat, firme de avocatura, energetică și de mediu, corporatii si utilitati reglementate; Semestrului în programul DC, care pune studenții de la agențiile federale ca Agentia pentru Protectia Mediului si Departamentul Energiei; și Cercetarea aplicată într-o serie de domenii. ... [-]
Statele Unite ale Americii Hartford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
College of Law - The University of Tulsa

LL.M în Energie si resurse naturale Programul de Drept constă într-un ciclu complet de studii peste două semestre din august până în luna mai a fiecărui an. Elevii vor fi ... [+]

LL.M în drept Energie si resurse naturale

LL.M în Energie si resurse naturale Programul de Drept constă într-un ciclu complet de studii peste două semestre din august până în luna mai a fiecărui an. Gradul LLM necesită un minim de 24 de credite, cu o medie cumulată punct de gradul de cel puțin 2.0 pe o scară de 4 puncte. Elevii vor fi de așteptat pentru a finaliza cursuri de cercetare în domeniul energetic, analiză și scriere; Petrol și Gaze Drept (Basic si Advanced); De mediu sau ale legislației internaționale de mediu; Drept administrativ și schimbările climatice.

În plus, studenții vor alege de la alte cursuri în Colegiul de durabile Legea Energiei și Resurselor (SERL) curriculum Legea cum ar fi Reglementare în Energetică; Legea de apă; Energie internațional și naturale Drept resurse; și Resurselor Naturale și legislației din domeniul mediului pe terenuri federale. Candidați cu pregătire în străinătate grade LLM, de asemenea, se înscrie la un curs de un semestru conceput pentru a introduce legislația Statelor Unite.... [-]

Statele Unite ale Americii Tulsa
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Hellenic University (IHU)

Acest program prezintă o perspectivă cu adevărat transnațională și european. Acesta oferă o calificare extrem de flexibil potrivit pentru o gamă largă de deschideri de ca ... [+]

UNIVERSITATEA

Universitatea International Hellenic este primul universitate de stat din Grecia, în cazul în care programele sunt predate exclusiv în limba engleză. Acesta atrage deja o facultate academică internațională puternică și studenți cu merite deosebite din sud-estul și din alte țări europene și de la Marea Neagră. Ca o universitate de stat, toate gradele acordate sunt acreditate de către Guvern și sunt recunoscute în Uniunea Europeană și la nivel internațional.

Cursul

LL.M. Programul pune accentul pe a învăța cum sunt reglementate activitățile comerciale transfrontaliere, companii și a piețelor financiare și cum alternativă de soluționare a litigiilor se desfășoară. Acesta este conceput pentru a oferi studenților o înțelegere aprofundată a teoriei și practicii în trei domenii interdependente funcțional de drept: drept comercial transnaționale, Drept Economic European și soluționarea alternativă a litigiilor (arbitrajul și mediere).... [-]

Grecia Salonic
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
14 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Oklahoma - College of Law

Legea OU este in prim-planul în oferta sa de cursuri juridice axate pe energie și resurse naturale. Cu mai multe companii de energie și resurse naturale, cu sediul în ... [+]

Legea OU este in prim-planul în oferta sa de cursuri juridice axate pe energie și resurse naturale. Cu mai multe companii de energie și resurse naturale, cu sediul în Oklahoma, Legea OU trimite un număr mare de absolvenți în domenii și practici legate de energie in fiecare an. Legea OU pregătește pe elevi să fie lideri în domeniul energiei și legislația și politica de resurse naturale, asistență în dezvoltarea durabilă a tuturor formelor de energie și resurse naturale într-un mod responsabil față de mediu.

LL.M. în Energie și resurse naturale poate fi finalizată într-un an de studiu full-time sau doi ani de studiu part-time.

Universitatea din Oklahoma - Colegiul de Drept - LL.M. ... [-]
Statele Unite ale Americii normand
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

În acest curs de masterat, veți explora intersecțiile dintre energie, mediu, investiții și reglementare. Personalul de experți s-au reunit pentru a oferi absolvenților o ... [+]

Prezentare generală

Presiunea din ce în ce mai mare asupra resurselor naturale a determinat o evaluare a formelor tradiționale de energie, precum și o căutare a unor forme noi de energie regenerabilă. Producția, distribuția și utilizarea energiei au devenit un domeniu prioritar pentru guverne, întreprinderi și organizații neguvernamentale din întreaga lume. Cu o cerere crescândă de angajați cu cunoștințe juridice specializate în legislația și politica în domeniul energiei, am proiectat acest curs special pentru a răspunde acestei nevoi.

În acest curs de masterat, veți explora intersecțiile dintre energie, mediu, investiții și reglementare. Personalul de experți s-au reunit pentru a oferi absolvenților o înțelegere aprofundată a legii și politicii în domeniul energiei, precum și a domeniilor-cheie ale legislației privind investițiile, politicii de mediu, managementului energiei și economiei.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Groningen

Licența în Dreptul Energiei și Climei este predată în mijlocul Văii Energiei din Olanda, ceea ce oferă numeroase oportunități pentru experți de vârf în domeniul dreptului ... [+]

Ce a făcut liberalizarea pentru sectorul energetic? Și a schimbat relația dintre stat și industria energetică? Companiile de energie ar trebui să fie preocupate de schimbările climatice?

Astăzi, sectorul energetic se schimbă ca urmare a liberalizării pieței și a preocupărilor privind schimbările climatice. UE prezintă un exemplu tipic al acestui scenariu, dar evoluții similare pot fi întâlnite și în alte părți ale lumii. Acest program de specialitate va prezenta principalele principii ale liberalizării pieței energetice și modul în care legea climei afectează sectorul energetic, UE fiind adesea folosită ca exemplu.

De ce să studiezi acest program în Groningen?... [-]
Ţările de Jos Groningen
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KNect365 Learning

Studiu academic, cu o dimensiune practică puternică, incluzând aportul de petrol, gaz cu profil înalt ... [+]

Studiu academic, cu o dimensiune practică puternică, incluzând aportul de petrol, gaz cu profil înalt

Îmbunătățește-ți perspectivele de carieră obținând un master de la o universitate clasată Gold în cadrul Cadrului de Excelență în Predare (TEF).

Privire de ansamblu asupra curs

Diploma postuniversitară în domeniul dreptului internațional al petrolului, gazelor și energiei este un curs creat ca răspuns la cererea crescândă de educație juridică în acest domeniu și în special în domeniile:

Reglementarea tranzacțiilor legale cu petrol, gaze și energie.Contractarea în amonte de petrol, gaze și petrol.Arbitraj și soluționarea litigiilor.Legea procesării și distribuției energiei.Matricea financiară legală a sectoarelor de petrol, gaze și energie.Probleme de mediu și durabilitate.... [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
Part time
15 - 24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Dundee - School of Social Sciences

Dezvoltarea economică pe termen lung a lumii depinde de existența unor industrii energetice și de resurse eficiente, inovatoare și creative. Acestea, la rândul lor, se ba ... [+]

Prezentare generală

Dezvoltarea economică pe termen lung a lumii depinde de existența unor industrii energetice și de resurse eficiente, inovatoare și creative. Acestea, la rândul lor, se bazează pe persoane care posedă o înțelegere solidă a mediilor lor juridice, economice, tehnice și politice.

CEPMLP se află în centrul acestor probleme și oferă cele mai bune rezultate în domeniul educației avansate din domeniul său, pregătindu-și absolvenții pentru a face față provocărilor generate de evoluția economiei globale.

De-a lungul istoriei sale, CEPMLP a realizat o creștere continuă și a stabilit o prioritate internațională în activitățile sale principale: performanțele academice, cercetarea academică de nivel înalt, consultanța strategică și educația executivă de cea mai bună calitate. În prezent, avem peste 500 de studenți postuniversitari din peste 50 de țări din întreaga lume.... [-]

Regatul Unit Dundee
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Washington University, Law School

Înființat la începutul erei legii moderne în domeniul mediului, Programul de drept al mediului și energiei de la George Washington University Law Law este în fruntea educ ... [+]

Prezentare generală

Înființat la începutul erei legii moderne în domeniul mediului, Programul de drept al mediului și energiei de la George Washington University Law Law este în fruntea educației în domeniu de aproape 50 de ani. În ultimul deceniu, programul a fost extins pentru a ne concentra asupra dreptului energetic, adăugând noi clase și creând Inițiativa pentru energie durabilă. Astăzi, programul se extinde semnificativ pentru a oferi generației următoare de avocați în domeniul mediului și energiei instrumentele de care au nevoie pentru a face față provocărilor locale, naționale și internaționale cu care se confruntă planeta și locuitorii săi, inclusiv schimbările climatice, epuizarea pescuitului, poluarea aerului, apa raritatea și dezvoltarea de noi surse de energie.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Furnizarea de energie este vitală pentru prosperitatea economică globală. LLM-ul nostru în materie de petrol, gaze și energie regenerabilă vă va oferi o înțelegere în pro ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Furnizarea de energie este vitală pentru prosperitatea economică globală. LLM-ul nostru în materie de petrol, gaze și energie regenerabilă vă va oferi o înțelegere în profunzime a aspectelor sale juridice și comerciale complexe, pentru a deschide o serie de oportunități de carieră interesante.

Învățând de la experți cu experiență academică și practică la nivel înalt, veți obține o înțelegere în profunzime a legii cu privire la industria de petrol și gaze și noi surse de energie, în special regenerabile.

De ce legea petrolului, a gazelor și a energiei regenerabile la Swansea?

Ca student postuniversitar la Școala de Drept Hillary Rodham Clinton, veți face parte dintr-o școală de drept recunoscută la nivel mondial, cu un mediu academic înfloritor, dedicat excelenței în predare și cercetare și oferind o experiență de student excepțională.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Birmingham Online

Indiferent dacă aveți o perspectivă modernă sau utilitară asupra consumului de energie și a mediului înconjurător, Universitatea de Birmingham Online LLM în domeniul Ener ... [+]

Online LLM Energy and Environmental Law

Indiferent dacă sunteți într-un rol cu o responsabilitate din ce în ce mai mare față de legislația energetică sau de mediu, sau un avocat calificat LLB gata pentru următoarea dvs. acțiune, LLM-ul online în domeniul dreptului energetic și al mediului furnizează cadrul legal pentru a îndeplini un număr tot mai mare de cariere.

Livrat de o universitate globală de top 100, acest LLM online 100% vă va oferi cadrul intelectual pentru a înțelege răspunsurile legale într-o abordare transnațională, mult jurisdicțională. Acoperind diferite niveluri de proprietate asupra energiei și protecție a mediului, veți dobândi cunoștințe și expertiză legală pentru a urmări cariere atât în sectoarele energetice, cât și în cele de mediu și pentru a răspunde provocărilor locale și globale, oriunde în lume.... [-]

Regatul Unit Marea Britanie online
Martie 2020
Engleză
Part time
30 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză