Filter
Masterat de Drept
Australia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate Programe LLM în Legea fiscală internațională în Australia 2019

LLM sau Master of Laws este o diplomă postuniversitară recunoscută pe plan internațional în lege. Programele LLM sunt de obicei deschise pentru cei care au obținut mai întâi o diplomă în drept.

Înțelegerea afacerile fiscale transfrontaliere pe un cadru legal, aveți nevoie pentru a lua un masterat în drept fiscal internațional. Veți ascuți abilitățile și capacitatea de a gestiona problemele referitoare la politicile fiscale, de reglementare și alte afaceri internaționale, în măsura în care taxa este în cauză.

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Studii de Drept de Top în Legea fiscală internațională în Australia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Legea fiscală internațională, Australia

Melbourne Law School

Melbourne Law Masters este un program de drept absolvent de cea mai înaltă calitate, disponibil pentru absolvenții de drept și non-law. ... [+]

Melbourne Law Masters este un program de drept absolvent de cea mai înaltă calitate, disponibil pentru absolvenții de drept și non-law.

Specializarea specializată în legislația fiscală internațională din Melbourne Law School le permite profesioniștilor din domeniul fiscal, cadrelor universitare și oficialilor guvernamentali din Australia sau din alte țări să studieze impozitarea internațională într-un context global, alături de colegi din Australia și din multe alte țări.

Programul de impozitare internațională este o diplomă de taxare specializată la nivel mondial, care echipează absolvenți pentru practica legislației fiscale într-o lume economică în continuă schimbare. Programul este conceput pentru cei care planifică o carieră în legislația fiscală, fie din Australia, fie din întreaga lume, în care impozitarea internațională va juca un rol-cheie.... [-]

Australia Melbourne
Iulie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză