Filter
Masterat de Drept
Oceania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe LLM în Legea fiscală internațională în Oceania 2019

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Înțelegerea afacerile fiscale transfrontaliere pe un cadru legal, aveți nevoie pentru a lua un masterat în drept fiscal internațional. Veți ascuți abilitățile și capacitatea de a gestiona problemele referitoare la politicile fiscale, de reglementare și alte afaceri internaționale, în măsura în care taxa este în cauză.

Datorită numeroase țări din Oceania, ocazii de muncă și legile permisului de muncă diferă foarte mult, cu date privind oportunitățile in unele tari fiind limitată. Australia și Noua Zeelandă sunt cele mai avansate țări din zonă.

Vezi tot Programe LLM în Legea fiscală internațională în Oceania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Legea fiscală internațională, Oceania

Melbourne Law School

Melbourne Law Masters este un program de drept absolvent de cea mai înaltă calitate, disponibil pentru absolvenții de drept și non-law. ... [+]

Melbourne Law Masters este un program de drept absolvent de cea mai înaltă calitate, disponibil pentru absolvenții de drept și non-law.

Specializarea specializată în legislația fiscală internațională din Melbourne Law School le permite profesioniștilor din domeniul fiscal, cadrelor universitare și oficialilor guvernamentali din Australia sau din alte țări să studieze impozitarea internațională într-un context global, alături de colegi din Australia și din multe alte țări.

Programul de impozitare internațională este o diplomă de taxare specializată la nivel mondial, care echipează absolvenți pentru practica legislației fiscale într-o lume economică în continuă schimbare. Programul este conceput pentru cei care planifică o carieră în legislația fiscală, fie din Australia, fie din întreaga lume, în care impozitarea internațională va juca un rol-cheie.... [-]

Australia Melbourne
Iulie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză