Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele Masterate în Drept în Legea interesului public

Un LLM în drept Interesul public este o alegere excelentă pentru cei care caută pentru a face lumea un loc mai bun. Cei care dețin acest grad absolvent au posibilitatea de a se angaja în serviciul public prin furnizarea de consilier juridic de specialitate pentru organizații de caritate, organizații non-profit, entități guvernamentale și întreprinderi.

 

Ce este un LLM în drept interes public? Acesta este un grad absolvent de nivel, în general rezervată pentru cei care au absolvit deja un fel de educație juridică formală. Cei care urmăresc acest LLM face acest lucru pentru a obține o cunoștințe de specialitate într-o anumită zonă de interes public drept. Deoarece acest câmp este largă și variată, există o serie de căi de studiu din care elevii pot alege. Zone de studiu pot include drepturile omului, politica de mediu și de protecție a consumatorilor.

 

Obținerea un LLM în Drept interes public prevede un număr de beneficii.Cei care dețin acest grad sunt capabili de a construi pe cunoștințele lor juridic existent pentru a deveni experți într-un domeniu special de drept. Acest lucru le poate face bunuri extrem de valoroase atât în ​​sectorul public și privat.

 

Este dificil de evaluat costul exact de a câștiga acest grad, în calitate de școlarizare și de trai cheltuieli vor depinde de țară și instituția. Din acest motiv, este important ca viitorii studenți cercetare bine cheltuielile asociate cu programele în care sunt interesați.

 

Cei care dețin un LLM în Drept de interes public sunt considerate experti in domeniile lor, și, ca atare, ele sunt într-o poziție competitivă pentru ocuparea forței de muncă. Absolvenții pot găsi de lucru cu agențiile guvernamentale, organizații non-profit sau grupuri de advocacy. Practica privata tradițională este, de asemenea, o opțiune, cum sunt poziții consiliere in-house cu societățile și alte entități de afaceri.

 

Multe instituții accepta cererile online pentru acest grad. Este recomandabil să cercetare bine cerințele de admitere înainte de a înainta cererea dumneavoastră. Aceste informații pot fi ușor de găsit prin intermediul listarea programului nostru. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Legea interesului public

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Oferindu-vă o diplomă de drept public internațional general, acest curs poate fi adaptat unui anumit interes specializat, cum ar fi protecția mediului, comerțul internați ... [+]

Prezentare generală

Oferindu-vă o diplomă de drept public internațional general, acest curs poate fi adaptat unui anumit interes specializat, cum ar fi protecția mediului, comerțul internațional sau drepturile omului.

Veți dezvolta o bază solidă în tehnicile de argumentare și interpretare a dreptului internațional și experiența în modul în care aceste elemente sunt testate în contexte foarte diferite, de la protecția mediului, până la reglementarea comerțului mondial și a protecției umanitare. Cu 25 de opțiuni de calificare, puteți alege să vă specializați în diferite domenii ale dreptului internațional public.

Gama largă de module este furnizată de o gamă impresionantă și variată de cadre universitare talentați . Membrii echipei de drept public internațional din Nottingham au publicat opere premiate. Mulți participă, de asemenea, în mod activ la elaborarea de politici și la punerea în aplicare a normelor privind drepturile omului la nivel național și internațional.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză