$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Masterate în Drept în Legea proprietății

LLM grade, de asemenea, numit ML sau Master of Laws, sunt date după studii postuniversitare în domeniul juridic la diferite instituții din întreaga lume. În unele domenii, aceasta este gradul necesar pentru a practica dreptul din punct de vedere profesional. Ce este un LLM în dreptul de proprietate? Acest grad avansat se ocupă de aspectele legale specifice dezvoltării imobilelor și a pr… Citeste mai mult

LLM grade, de asemenea, numit ML sau Master of Laws, sunt date după studii postuniversitare în domeniul juridic la diferite instituții din întreaga lume. În unele domenii, aceasta este gradul necesar pentru a practica dreptul din punct de vedere profesional.

Ce este un LLM în dreptul de proprietate? Acest grad avansat se ocupă de aspectele legale specifice dezvoltării imobilelor și a proprietății. Printre cursurile care pot fi oferite se numără dreptul fiscal, reglementările imobiliare, dezvoltarea atât a proprietăților rezidențiale cât și comerciale, negocierile, planificarea, dreptul construcțiilor, finanțarea și achiziția, precum și legea locatar-locatar. Este posibil ca elevii să ia elective suplimentare într-o anumită zonă care îi interesează, cum ar fi specializarea în dreptul proprietății comerciale.

Realizarea unui masterat în dreptul proprietății poate contribui la îmbunătățirea abilităților unui student în comunicare și negociere, precum și la îmbunătățirea atenției la detalii în general, toate acestea putând ajuta nu numai la locul de muncă, ci și la intervievarea cu succes. Cu accentul pus pe ramificațiile juridice care se învârt în jurul imobiliar și dezvoltarea sa, absolvenții pot fi căutați de către companiile care lucrează sau doresc să se extindă în acest domeniu.

Costurile pentru gradele LLM variază foarte mult și pot depinde de locul în care se află instituția și de durata de finalizare. În unele cazuri, programul oferit poate fi online. Atunci când comparați programele, este o idee bună să luați în considerare atât costul gradului, cât și costul cheltuielilor de trai.

Unii absolvenți cu licență LLM în drept de proprietate continuă să lucreze într-un birou sau departament juridic din cadrul unei companii mai mari ca avocat, consultant juridic, cercetător sau scriitor de contract. Alții pot găsi muncă în cadrul companiilor de dezvoltare imobiliară ca negociatori, consultanți sau chiar contractori, în funcție de experiența lor. Alte organizații care angajează aceste tipuri de posturi includ spitale, hoteluri, bănci, producători și universități. Organizațiile de advocacy pentru mediu pot solicita, de asemenea, acest tip de asistență.

Programele LLM în drept de proprietate pot fi găsite online, precum și în campusuri din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție

University of Miami School of Law
Tampa, Statele Unite ale Americii

Joint JD / LL.M. (opțiunea cu normă întreagă care economisește timp și bani de școlarizare peste câștigarea gradelor separat), sau Triple Degree (JD / MBA / LL.M. în dezvoltar ... +

Joint JD / LL.M. (opțiunea cu normă întreagă care economisește timp și bani de școlarizare peste câștigarea gradelor separat), sau Triple Degree (JD / MBA / LL.M. în dezvoltarea proprietății imobiliare) Facultatea de neegalat, Leadership & Atenție personalizată Facultatea de dezvoltare a proprietății imobiliare include profesori și cercetători de top, adjuncți care sunt parteneri ai unor firme de avocatură proeminente și consilieri generali ai unor companii majore de imobiliare - experți din întreaga lume. Directorul consiliază individual studenții pe stagii de plasament și selecția cursurilor la la începutul fiecărui termen, organizând astfel un program care oferă cursul corespunzător de studiu pentru fiecare student. " Programul este minunat pentru orice absolvent al unei facultăți de drept, avocat sau persoană de afaceri interesată sau practică în prezent în domeniul dezvoltării imobile, deoarece expune elevii la atât de multe domenii importante atât din domeniul dreptului imobiliar, cât și din domeniul imobiliar. -
LLM
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus
Online