LL.M. în Legea Spațiului Europa

Vezi Programe LLM în Legea Spațiului Europa 2018/2019

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Vezi tot Programe LLM în Legea Spațiului Europa 2018/2019

Citește Mai Mult

LLM studii avansate în drept aerian și spațial

Leiden University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2019 Ţările de Jos Leiden The Hague + 2 mai mult

Programul de Master în Drept Air and Space este o combinație de drept aerian public, de drept privat și aer drept spațiu, atât dintr-o perspectivă internațională și europeană. [+]

Legea Aer și spațiu este un program intensiv de un an avansat de master la nivel internațional aclamat Leiden Facultatea de Drept a Universității din Leiden. Acest program unic oferă o combinație de drept aerian public, drept aerian privat și drept spațiu, atât dintr-o perspectivă internațională și europeană.

Aplicații profesionale

Programul Leiden Air si Space Law este unic. predarea și cercetarea noastră are o dimensiune europeană clar definită și este în concordanță cu cele mai înalte standarde academice. În același timp, programul se concentrează pe aplicații profesionale, în special prin cerințele sale de stagiu.

Institutul Internațional de Drept și spațiu aerian (IIASL), care găzduiește specializarea acest maestru avansat, este unul dintre cele mai importante institute de cercetare și de predare academice internationale in acest domeniu. Institutul întreține relații strânse cu organizațiile și instituțiile naționale și internaționale din întreaga lume și se bucură de îndrumarea unui consiliu consultativ internațional de prestigiu.... [-]