Studiu de LLM în Legea Spațiului în Olanda

Privește Programe LLM în Legea Spațiului în Olanda 2018/2019

Legea Spațiului

LLM este latină pentru Legum Magister, ceea ce înseamnă Master of Laws. Maestrul nostru de Legi (master), program în legea americană este un program de absolvent de un an. Absolvenții facultăților de drept din străinătate care finalizează cu succes programul se acordă gradul de "master în legea americană."

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Studii de Drept de Top în Legea Spațiului în Olanda 2018/2019

Citește Mai Mult

LLM studii avansate în drept aerian și spațial

Leiden University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2019 Ţările de Jos Leiden The Hague + 2 mai mult

Programul de Master în Drept Air and Space este o combinație de drept aerian public, de drept privat și aer drept spațiu, atât dintr-o perspectivă internațională și europeană. [+]

Legea Aer și spațiu este un program intensiv de un an avansat de master la nivel internațional aclamat Leiden Facultatea de Drept a Universității din Leiden. Acest program unic oferă o combinație de drept aerian public, drept aerian privat și drept spațiu, atât dintr-o perspectivă internațională și europeană.

Aplicații profesionale

Programul Leiden Air si Space Law este unic. predarea și cercetarea noastră are o dimensiune europeană clar definită și este în concordanță cu cele mai înalte standarde academice. În același timp, programul se concentrează pe aplicații profesionale, în special prin cerințele sale de stagiu.

Institutul Internațional de Drept și spațiu aerian (IIASL), care găzduiește specializarea acest maestru avansat, este unul dintre cele mai importante institute de cercetare și de predare academice internationale in acest domeniu. Institutul întreține relații strânse cu organizațiile și instituțiile naționale și internaționale din întreaga lume și se bucură de îndrumarea unui consiliu consultativ internațional de prestigiu.... [-]