Vezi toate cele Programe LLM Cea Mai Bună în Letonia 2020

Studenţii din întreaga lume au făcut o alegere pentru un LLM în Letonia. Programe postuniversitare de drept din Letonia sunt excelente în calitate, şi studenţii care aleg să studieze în această ţară frumoasă poate experimenta tot ce are de oferit. Nu există niciodată o zi plictisitoare ca elevii pot explora orase vibrante şi de distracţie, cu arhitectura uimitoare, sate fermecăt… Citeste mai mult

Studenţii din întreaga lume au făcut o alegere pentru un LLM în Letonia. Programe postuniversitare de drept din Letonia sunt excelente în calitate, şi studenţii care aleg să studieze în această ţară frumoasă poate experimenta tot ce are de oferit. Nu există niciodată o zi plictisitoare ca elevii pot explora orase vibrante şi de distracţie, cu arhitectura uimitoare, sate fermecătoare şi istorice, statiunile de pe Marea Baltică, şi pitoreşti parcuri naţionale.

Un LLM în Letonia este conceput pentru studenţii care doresc expertiză în domenii specializate de drept, cum ar fi dreptul european, drepturile omului, dreptul internaţional, drept comercial, şi de finanţe. Elevii, beneficiind de o LLM în Letonia a participa la cursuri riguroase, cercetare, seminarii, stagii şi de obicei şi trebuie să compune o teză de master. Un LLM în Letonia este o alegere excelentă pentru cei care doresc sa progreseze in cariera sau sa se concentreze trecerea carieră, şi mulţi absolvenţi merg să lucreze în firme private, firme multinaţionale, sau pentru organizaţiile publice.

Luaţi următorul pas în cariera ta academică şi profesională, cu un LLM în Letonia. Aflaţi mai multe despre programele de mai jos!

Citește mai puţin
Baltic International Academy
Riga, Latvia

Program: Drept privat Tip: program de studiu complet

Program: Drept privat Tip: program de studiu complet -
LLM
La zi
3 semestre
Engleză, Rusă
Campus