Filter
Masterat de Drept
Letonia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele Programe LLM Cea Mai Bună în Letonia 2019

Studenţii din întreaga lume au făcut o alegere pentru un LLM în Letonia. Programe postuniversitare de drept din Letonia sunt excelente în calitate, şi studenţii care aleg să studieze în această ţară frumoasă poate experimenta tot ce are de oferit. Nu există niciodată o zi plictisitoare ca elevii pot explora orase vibrante şi de distracţie, cu arhitectura uimitoare, sate fermecătoare şi istorice, statiunile de pe Marea Baltică, şi pitoreşti parcuri naţionale.

Un LLM în Letonia este conceput pentru studenţii care doresc expertiză în domenii specializate de drept, cum ar fi dreptul european, drepturile omului, dreptul internaţional, drept comercial, şi de finanţe. Elevii, beneficiind de o LLM în Letonia a participa la cursuri riguroase, cercetare, seminarii, stagii şi de obicei şi trebuie să compune o teză de master. Un LLM în Letonia este o alegere excelentă pentru cei care doresc sa progreseze in cariera sau sa se concentreze trecerea carieră, şi mulţi absolvenţi merg să lucreze în firme private, firme multinaţionale, sau pentru organizaţiile publice.

Luaţi următorul pas în cariera ta academică şi profesională, cu un LLM în Letonia. Aflaţi mai multe despre programele de mai jos!

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Baltic International Academy

Program: Drept privat Tip: program de studiu complet ... [+]

Program: Drept privat Tip: program de studiu complet Studii care urmează să fie obținut: Master Lungime: 1,5 ani (3 termeni) Limba : rusă Taxă pe an : * 1800 EUR (pentru studenții din UE) / 2500 EUR (pentru studenții din afara UE) * Alte informații : Plata pentru dormitor începe de la 165 EUR. Informații suplimentare despre posibilitățile de cazare sunt disponibile prin linkul: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. Pentru informații suplimentare, contactați Comitetul nostru de admitere sau vizitați pagina noastră web.

Curriculum

Logica și metode de cercetare științifică Pedagogie și psihologia învățământului superi... [-]
Letonia Riga
Înscriere Deschisă
Engleză,Rusă
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză