Filter
Masterat de Drept
Letonia Riga Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe LLM de Top in Riga Letonia 2019

LLM sau Master of Laws oferă o introducere la noi domenii de interes pentru ei, precum și posibilitatea de a se specializa în continuare în domeniile lor actuale de practică și se limitează de obicei la cei care au obținut statutul de onoare în studiile lor juridice anterioare.

Studenții care urmăresc un LLM (Master of Law), a petrece unul până la doi ani studiind un anumit domeniu de drept. Formarea lor avansată le pregătește să lucreze cu specializări, cum ar fi dreptul internațional sau dreptul fiscal.

Letonia, oficial Republica Letonia, este o țară în regiunea baltică a Europei de Nord. Se învecinează la nord cu Estonia, la sud de Lituania, la est de Rusia, iar la sud-est de Belarus. Letonii sunt un popor baltice, cultural legate de lituanieni. Capitala este Riga, care este acasa, la Universitatea din Letonia, cu mai mult de 23.000 de studenți înscriși.

Riga este nu numai cel mai mare oras din Letonia, dar, de asemenea, un centru comercial și generatoare de venituri. Riga are un mare patrimoniu cultural din Letonia, în plus, acest oraș detine mai multe platforme educaționale. Aceste platforme servi fiecare domeniu de teren de invatamant de la tehnică instituțiilor de afaceri.

Caută Studii de Drept in Riga în Letonia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Baltic International Academy

Program: Drept privat Tip: program de studiu complet ... [+]

Program: Drept privat Tip: program de studiu complet Studii care urmează să fie obținut: Master Lungime: 1,5 ani (3 termeni) Limba : rusă Taxă pe an : * 1800 EUR (pentru studenții din UE) / 2500 EUR (pentru studenții din afara UE) * Alte informații : Plata pentru dormitor începe de la 165 EUR. Informații suplimentare despre posibilitățile de cazare sunt disponibile prin linkul: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. Pentru informații suplimentare, contactați Comitetul nostru de admitere sau vizitați pagina noastră web.

Curriculum

Logica și metode de cercetare științifică Pedagogie și psihologia învățământului superi... [-]
Letonia Riga
Înscriere Deschisă
Engleză,Rusă
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză