close

Filtre

Vezi rezultatele

Privește 3 Masterate în Drept în Litigiu

Elevii care obțin un grad juridic și doresc să-și sporească cunoștințele despre un anumit domeniu de drept pot alege să urmeze un LLM. Acest tip de diplomă juridică avansată îi ajută pe elevi să învețe mai multe despre un anumit domeniu de studiu, așa cum se aplică în domeniul juridic. Ce este LLM în litigii? Elevii care lucrează pentru acest grad avansat de obicei iau cursu… Citeste mai mult

Elevii care obțin un grad juridic și doresc să-și sporească cunoștințele despre un anumit domeniu de drept pot alege să urmeze un LLM. Acest tip de diplomă juridică avansată îi ajută pe elevi să învețe mai multe despre un anumit domeniu de studiu, așa cum se aplică în domeniul juridic.

Ce este LLM în litigii? Elevii care lucrează pentru acest grad avansat de obicei iau cursuri care se referă la practica litigiilor în domeniul juridic. De exemplu, studenții pot susține promovarea proceselor avansate, dovezi avansate, negocierea și gestionarea conflictelor, practica pre-judecată în cauzele penale și cursurile de arbitraj. Clasele pot, de asemenea, să depășească etica în cadrul procesului de soluționare a litigiilor și a alternativelor la litigii pentru soluționarea litigiilor.

Unul dintre principalele avantaje ale câștigării unui LLM în litigii este că elevii pot învăța cum să rezolve în mod eficient litigiile dintre două părți, ceea ce le poate ajuta să devină profesioniști legali, eficienți și eficienți. De asemenea, aceștia își pot îmbunătăți cunoștințele despre practicile de litigii și pot îmbunătăți tacticile lor în materie de litigii, ceea ce le poate ajuta să câștige mai mult în cariera lor.

Nu există un cost stabilit pentru obținerea acestui grad juridic avansat. Acest lucru se datorează faptului că cât de mult costurile LLM în litigii depind de mulți factori, cum ar fi ratele de școlarizare și dacă programul este ținut personal sau într-un format online.

Majoritatea studenților care absolvesc un LLM în litigiu devin litigatori sub o anumită formă. În timp ce unii decid să lucreze în sectorul privat pentru organizații comerciale sau persoane fizice, alții pot decide să lucreze pentru guvern ca apărător public. Cei care obțin acest grad pot decide, de asemenea, să-și ia aptitudinile și să-i folosească pentru a deveni un mediator profesionist care ajută întreprinderile și persoanele fizice să rezolve în mod eficient conflictele din afara sistemului judiciar.

Cei care câștigă un LLM în litigii pot avea ocazia să se lanseze într-o carieră de succes. Pentru a obține informații suplimentare, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
Loyola Law School
Los Angeles, Statele Unite ale Americii

Un LLM în litigii civile

Un LLM în litigii civile -
LLM
Normă întreagă
Engleză
Aug 2020
Campus
 
Catholic University of Central Africa
Yaounde, Camerun

Obiectivul acestui training este de a instrui avocați în litigii și arbitraj.

Obiectivul acestui training este de a instrui avocați în litigii și arbitraj. -
LLM
2 ani
Limba franceza
Sept 2020
Campus
 
American University Washington College of Law
Washington, Statele Unite ale Americii

Master of Laws în Advocacy (Advocacy LL.M. Program) de la American University Washington College of Law , administrat de către școala de drept Stephen S. Weinstein Advocacy Tr ... +

Master of Laws în Advocacy (Advocacy LL.M. Program) de la American University Washington College of Law , administrat de către școala de drept Stephen S. Weinstein Advocacy Trial Program, combină o riguroasă componentă academică și o lățime de formare practică litigii. Programul oferă o serie de cursuri, excursii și oportunități de a urma bursă juridică și de a câștiga experiență de predare. Puncte importante ale Advocacy LL.M. Programul este utilizarea tehnologiei moderne în litigii și formarea avocaților de etică. Curriculumul inovatoare al programului va ajuta absolvenții în pregătirea pentru toate aspectele legate de litigii. -
LLM
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 3 semestre
Engleză
Sept 2020
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici