Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută 4 Masterate în Drept în Litigiu

Elevii care obțin un grad juridic și doresc să-și sporească cunoștințele despre un anumit domeniu de drept pot alege să urmeze un LLM. Acest tip de diplomă juridică avansată îi ajută pe elevi să învețe mai multe despre un anumit domeniu de studiu, așa cum se aplică în domeniul juridic.

Ce este LLM în litigii? Elevii care lucrează pentru acest grad avansat de obicei iau cursuri care se referă la practica litigiilor în domeniul juridic. De exemplu, studenții pot susține promovarea proceselor avansate, dovezi avansate, negocierea și gestionarea conflictelor, practica pre-judecată în cauzele penale și cursurile de arbitraj. Clasele pot, de asemenea, să depășească etica în cadrul procesului de soluționare a litigiilor și a alternativelor la litigii pentru soluționarea litigiilor.

Unul dintre principalele avantaje ale câștigării unui LLM în litigii este că elevii pot învăța cum să rezolve în mod eficient litigiile dintre două părți, ceea ce le poate ajuta să devină profesioniști legali, eficienți și eficienți. De asemenea, aceștia își pot îmbunătăți cunoștințele despre practicile de litigii și pot îmbunătăți tacticile lor în materie de litigii, ceea ce le poate ajuta să câștige mai mult în cariera lor.

Nu există un cost stabilit pentru obținerea acestui grad juridic avansat. Acest lucru se datorează faptului că cât de mult costurile LLM în litigii depind de mulți factori, cum ar fi ratele de școlarizare și dacă programul este ținut personal sau într-un format online.

Majoritatea studenților care absolvesc un LLM în litigiu devin litigatori sub o anumită formă. În timp ce unii decid să lucreze în sectorul privat pentru organizații comerciale sau persoane fizice, alții pot decide să lucreze pentru guvern ca apărător public. Cei care obțin acest grad pot decide, de asemenea, să-și ia aptitudinile și să-i folosească pentru a deveni un mediator profesionist care ajută întreprinderile și persoanele fizice să rezolve în mod eficient conflictele din afara sistemului judiciar.

Cei care câștigă un LLM în litigii pot avea ocazia să se lanseze într-o carieră de succes. Pentru a obține informații suplimentare, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
LLMLitigiu

4 Rezultate din Litigiu

Catholic University of Central Africa

Obiectivul acestui training este de a instrui avocați în litigii și arbitraj. ... [+]

OBIECTIVUL DE FORMARE

Obiectivul acestui training este de a instrui avocați în litigii și arbitraj.

TIMP DE FORMARE

Formarea durează doi ani.

COMPETENȚE SUPUSE

Titularii de Master va fi în măsură să intervină cu privire la întrebările:

Titularii de Master va fi în măsură să intervină în următoarele domenii: Procedurile civile, penale și administrative proceduri de urgență Procedurile de „drept comun“ Arbitrajul intern și internațional litigii de afaceri private și publice

ELIGIBILITATE

Două posibilități:

Pentru studenții care dețin o licență de la Facultatea de Științe de Management PAFU Socială și în domeniul dreptului, admiterea la primul an se face pe recenzie fișier Pentru candidat extern deține un Master în Drept 3, admiterea la primul an este prin aplicarea de studiu ... [-]
Camerun Yaounde
Februarie 2020
Limba franceza
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Washington University, Law School

Un avocat de succes - indiferent dacă este un litigator sau nu - trebuie să stăpânească abilitățile asociate procesului, negocierii, soluționării, medierii și soluționări ... [+]

litigiu

Un avocat de succes - indiferent dacă este un litigator sau nu - trebuie să stăpânească abilitățile asociate procesului, negocierii, soluționării, medierii și soluționării alternative a litigiilor - inclusiv soluționarea disputelor internaționale. Programul de soluționare a litigiilor și rezolvării disputelor de la George Washington School School provoacă studenților să dezvolte și să îmbunătățească abilitățile de avocatură necesare pentru o reprezentare eficientă în practica complexă a dreptului de azi, oferindu-le astfel oportunitățile de a pune aceste acțiuni în acțiune.

Legea GW este dedicată furnizării de instruire cuprinzătoare în abilitățile și valorile profesionale, inclusiv oportunități academice în și în afara clasei pentru candidații la doctorat Juris și un curs avansat de studii absolvite în cadrul programului Master of Laws Litigation and Solution Dispute. Curriculumul completează studiul teoretic al dreptului cu experiența reală în intervievarea clienților; redactarea, pregătirea și depunerea pledoariilor și a moțiunilor; investigarea faptelor; să apară în fața agențiilor guvernamentale; mediator; arbitrarea; și desfășurarea proceselor în fața judecătorilor și juriilor. Toate acestea au loc în inima comunității legale din Washington, DC, la doar câteva minute de zeci de organizații naționale și internaționale importante. Această apropiere înseamnă că studenții la Dreptul GW nu numai că învață abilități juridice profesionale, ci îi folosesc în moduri semnificative.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University Washington College of Law

Master of Laws în Advocacy (Advocacy LL.M. Program) de la American University Washington College of Law , administrat de către școala de drept Stephen S. Weinstein Advoca ... [+]

Master of Laws în Advocacy (Advocacy LL.M. Program) de la American University Washington College of Law , administrat de către școala de drept Stephen S. Weinstein Advocacy Trial Program, combină o riguroasă componentă academică și o lățime de formare practică litigii. Programul oferă o serie de cursuri, excursii și oportunități de a urma bursă juridică și de a câștiga experiență de predare. Puncte importante ale Advocacy LL.M. Programul este utilizarea tehnologiei moderne în litigii și formarea avocaților de etică. Curriculumul inovatoare al programului va ajuta absolvenții în pregătirea pentru toate aspectele legate de litigii.

Advocacy LL.M. este conceput pentru a oferi studenților o flexibilitate maximă. Acesta a fost dezvoltat pentru a ține seama de nevoile și interesele diferite ale studenților și ale practicienilor. Participanții la program pot selecta un curriculum individualizat dintr-o listă de 17 cursuri principale de promovare a proceselor și 40 de cursuri bazate pe litigii. Fiecare student trebuie să completeze cursurile Advance Proces Advocacy și Etica pentru avocați de proces înainte de a primi LL.M. grad. Pentru a primi LL.M. , un student este obligat să obțină cel puțin 24 de credite în timp ce urmează studiile pe bază completă sau part-time.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loyola Law School

Un LLM în litigii civile ... [+]

alt = "Programul LLM al Loyola este conceput pentru absolvenții de drept străin și avocați cu experiență din străinătate și SUA. Programul nostru permite studenților să construiască un curriculum flexibil în dreptul american și îi pregătește să devină lideri pe o piață globalizată. alt =" campusul Loyola, proiectat de Arhitectul de renume mondial Frank Gehry, este poziționat ideal în centrul orașului Los Angeles, California - un capital juridic, tehnologic, media, fashion și financiar. La alt = "Loyola ne pasă de elevii noștri și dorim ca aceștia să își atingă obiectivele academice și profesionale.

Un LLM în litigii civile... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză