Filter
Masterat de Drept
Republica Macedonia Struga Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe LLM de Top in Struga Republica Macedonia 2019

O specialitate LL.M. Gradul permite avocati pentru a intensifica sau schimba expertiza lor într-o anumită zonă de drept. Au o concentrare deosebită într-un anumit domeniu poate deschide noi oportunități.

Un LLM (Master of Laws) este un grad de studii postuniversitare pentru studenții care studiază dreptul. De obicei, este conceput pentru profesioniștii de drept și a studenților care doresc să obțină cunoștințe într-un domeniu de drept specializat, cum ar fi dreptul internațional sau fiscal.

Macedonia, oficial Republica Macedonia, este o țară situată în Peninsula Balcanică centrale din Europa de Sud-Est. Acesta este unul dintre statele succesoare ale fostei Iugoslavii, din care-a declarat independența în 1991.

Situat în nord-vest regiunea Macedonia, Struga detine un sistem de învățământ puternic. Universitățile ar fi Universitatea Internațională din Struga și Universitatea FON adaugă valoare mai mult la standardele educaționale de Struga. Aceste universități nu da numai cunoștințe, ci de asemenea, dezvolta abilități și calități pentru viitor mai bun.

Caută Studii de Drept in Struga în Macedonia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Republica Macedonia
Struga
Tip de studiu
Ritm
International University of Struga

Entuziasmul și dorința de a contribui la dezvoltarea învățământului superior au fost singurul motiv care a dus la formarea corectă a Colegiului Euro - Struga. Primii pași ... [+]

Maestru în Jurisdicție

Entuziasmul și dorința de a contribui la dezvoltarea învățământului superior a fost singurul motiv ne duce la formarea dreptul de euro College - Struga. Primii pași au început cu sinceritatea academică, modul în care am ales este mult mai dificil, dar intenționăm să insistăm mai mult și să construim o instituție de învățământ superior care să fie în pas cu lumea, o instituție care va oferi învățarea cu un astfel de cadru de calitate și voință să contribuie la dezvoltarea predării în domeniul cercetării forței de muncă. Motivat de sprijinul multor instituții străine și țării, continuă să facă pași mai sigure, fără deosebire de toate dificultățile, pentru că avem o viziune clară și o misiune. Sprijinul de la Universitatea britanică, "Kensington College of Business", de către grupul de renume New grade, Centrul de Cercetare European Business Competence License (EBCL), British Business Group, a cărui sarcină este înțelegerea standardelor industriale specifice. De asemenea, am avut o mare importanță pentru a sprijini Universitatea American Heritage și Colegiul Londrei - "London City College". Am fi dorit să mulțumim mult tuturor ambasadorilor, chipurilor și instituțiilor proeminente care ne-au vizitat campusul și ne-au susținut în munca noastră. În anul universitar 2007/2008 am început ca Colegiu Euro cu trei facultăți, iar în 2008, Ministerul Educației și Științei din Republica Macedonia a obținut acreditarea a două noi institute, Institutul de Politici și Studii Europene, Institutul Internațional pentru Dezvoltare Economică și Managementul Ecologic, care a fost motivul schimbării numelui în "Universitatea Internațională din Struga.... [-]

Republica Macedonia Struga
Septembrie 2019
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză