LAWSTUDIES.RO

Programe LLM de Top in Struga Republica Macedonia 2019

O specialitate LL.M. Gradul permite avocati pentru a intensifica sau schimba expertiza lor într-o anumită zonă de drept. Au o concentrare deosebită într-un anumit domeniu poate deschide noi oportunități.

Un LLM (Master of Laws) este un grad de studii postuniversitare pentru studenții care studiază dreptul. De obicei, este conceput pentru profesioniștii de drept și a studenților care doresc să obțină cunoștințe într-un domeniu de drept specializat, cum ar fi dreptul internațional sau fiscal.

Macedonia, oficial Republica Macedonia, este o țară situată în Peninsula Balcanică centrale din Europa de Sud-Est. Acesta este unul dintre statele succesoare ale fostei Iugoslavii, din care-a declarat independența în 1991.

Situat în nord-vest regiunea Macedonia, Struga detine un sistem de învățământ puternic. Universitățile ar fi Universitatea Internațională din Struga și Universitatea FON adaugă valoare mai mult la standardele educaționale de Struga. Aceste universități nu da numai cunoștințe, ci de asemenea, dezvolta abilități și calități pentru viitor mai bun.

Caută Studii de Drept in Struga în Macedonia 2019

rezultate găsite Filter

Maestru în jurisdicție

International University of Struga
Campus La zi 3 semestre Septembrie 2019 Republica Macedonia Struga

Entuziasmul și dorința de a contribui la dezvoltarea învățământului superior au fost singurul motiv care a dus la formarea corectă a Colegiului Euro - Struga. Primii pași au început cu academicele