Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vezi Masterate în Drept în Managementul Riscului Juridic

Oferind studenților un avantaj competitiv și cunoștințe avansate, LLM este un grad postuniversitar disponibil la nivel global. De asemenea, cunoscut ca un Master of Laws, majoritatea studenților își termină studiile în termen de un an de prezență cu normă întreagă.

Ce este un LLM în managementul riscului legal? La intersecția dintre afaceri și drept, studenții care urmăresc o diplomă în managementul riscului legal poartă adesea o sarcină multidisciplinară. Managementul fiduciar, guvernanța corporativă și respectarea legislației sunt puncte focale convenționale pentru aceste grade, formarea studenților pentru evaluarea și gestionarea riscurilor financiare și juridice pentru diferite tipuri de entități. Ofertele elective includ de obicei cursuri de contabilitate și etică, precum și studii de reglementare pentru domenii juridice specializate, cum ar fi asistența medicală, asigurări, dreptul mediului și serviciile financiare.

Există multe abilități pe care elevii le pot dezvolta în timpul studiilor, inclusiv managementul riscurilor, conducerea corporativă și gândirea critică. Foarte apreciate atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public, aceste trăsături pot ajuta absolvenții să se poziționeze pentru avansarea în carieră și să le permită să ia decizii financiare savuroase.

Fiecare instituție structurează programul de taxe în mod diferit, iar prețurile se pot schimba de la un an universitar la altul. Printre altele, factorii potențiali care pot afecta costurile includ numărul total de ore de credit, statutul de rezidență și locația universității.

Natura continuă a reglementărilor și o globalizare constantă a afacerilor oferă un potențial abundent pentru titularii de diplome. La fel de potrivite pentru cariere în serviciul public și sectorul privat, absolvenții pot deține astfel de posturi ca consultanți în managementul riscului, manageri de audit intern, analiști de risc, ofițeri de conformitate și analiști împotriva spălării banilor. Industriile unde se găsesc acești absolvenți includ asistența medicală, administrația locală și națională, asigurările, securitatea informatică și serviciile financiare.

Un LLM în managementul riscului legal vă poate oferi cheia pentru a deschide câteva noi uși de carieră. În timp ce unele programe necesită cel puțin parțial prezența în campus, multe grade în această specialitate pot fi completate în întregime online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Results in Managementul Riscului Juridic

Thomas Jefferson School of Law

Elevii vor învăța despre respectarea financiar pentru instituțiile financiare, precum și, de asemenea, diminuarea riscurilor. Cu reglementarea guvernamentală în creștere ... [+]

LLM: Respectarea și gestionarea riscurilor

Școală Thomas Jefferson din Legea a oferit un LLM în conformitate și de management al riscului din 2009, și este un lider in domeniu. Elevii vor câștiga o diplomă în International Impozitare și servicii financiare, cu o concentrare în conformitate și de management al riscului.

Pentru mai multe informații, Elevii de e-mail graduateadmissions@tjsl.edu~~number=plural vor învăța despre conformitatea financiară pentru instituțiile financiare, precum și diminuarea riscului. Cu reglementarea guvernamentală în creștere în domeniu, acesta este un domeniu în creștere de locuri de muncă și un timp oportun pentru a dobândi cunoștințe în arena.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego
September 2019
La zi
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză