LAWSTUDIES.RO

Programe LLM de Top în Statele Unite ale Salford Regatul Unit 2019

LLM sau Master of Laws este o diplomă postuniversitară recunoscută pe plan internațional în lege. Programele LLM sunt de obicei deschise pentru cei care au obținut mai întâi o diplomă în drept.

Cei care au un grad profesional în drept poate exercita un grad academic avansat la Masters de lege, care este scurtat ca LLM. Pentru a face cursul, trebuie să aveți o primă diplomă în drept, precum și o experiență vastă domeniu. Acesta este oferit într-o serie de țări din întreaga lume.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Caută Studii de Drept în Statele Unite ale Salford în Marea Britanie 2019

rezultate găsite Filter

Master of Science în Dreptul Comercial Internațional

EduPlanet
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Salford + 1 mai mult

Acest curs oferă absolvenților de drept oportunitatea învățării avansate în domenii-cheie ale dreptului comercial internațional, inclusiv în domeniul vânzării internaționale a bunurilor, al dreptului internațional al proprietății intelectuale, al dreptului internațional al corporațiilor și al guvernanței, precum și al legislației și al negociei contractuale avansate.

LLM online, drept comercial internațional - Universitatea din Salford (Marea Britanie)

Robert Kennedy College
Online & Campus Combinate La zi Part time 1 - 3 ani Înscriere Deschisă Elveţia Zürich Switzerland Online Regatul Unit Salford UK Online + 5 mai mult

Acest curs oferă dreptul absolvenților posibilitatea de învățare avansată în domenii-cheie ale dreptului comercial internațional, inclusiv: Vânzare internațională de mărfuri, Dreptul internațional Proprietate Intelectuală, Drept Internațional Corporate și Guvernare avansată dreptul contractual și negociere.