LAWSTUDIES

Programe LLM de Top în Statele Unite ale Wrocław Polonia 2021

Gradul de Master of Laws cunoscut sub numele de Master, este un grad avansat de lege absolvent. Candidații adesea dețin deja o primă diplomă în drept și sunt interesate în dezvoltarea studiilor de drept. Obținerea unui master posedă un număr de avantaje distincte.

Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o populație de 38 de milioane de oameni, Polonia este țara cea mai populată 6 în UE. Studenții din UE / SEE nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Costul de trai în Polonia este printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană.

Wrocław este considerat ca fiind al treilea cel mai mare centru de educație în Polonia. În treizeci de instituții bine cunoscute, există mai mult de 135.000 de elevi. Universitatea Wrocław din orașul oferă mediul academic sănătos pentru studenții locali și din străinătate.

Caută Studii de Drept în Statele Unite ale Wrocław în Polonia 2021

rezultate găsite Filter

Master în drept internațional și european

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
LLM
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

LLM Drept internațional și european - Absolventul va deține competențe și cunoștințe generale în domeniul disciplinelor dogmatice ale dreptului internațional și european. În f ...

Citeste mai mult

LLM în drept internațional și european

University of Wroclaw
LLM
01 Oct 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
31 Aug 2021
Engleză
Campus

LLM International & European Law este predat integral în limba engleză și este deschis atât studenților internaționali, cât și celor polonezi. La finalizarea programului c ...

Citeste mai mult