LAWSTUDIES

Caută Programe LLM Online în Statele Unite ale Porto Portugalia

Absolvenți Facultatea de Drept și avocații se aplică de obicei un master să câștige experiență într-un domeniu specializat de drept, precum dreptul fiscal sau dreptul internațional, sau pentru a trece de la o zona de practica in alta.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Porto este al doilea cel mai populat oraș din Portugalia, la Lisabona, cu o populatie de aproximativ 1,3 milioane de persoane. Universitatea din Porto este universitate de top din Portugalia, deoarece servește studenți din toată Europa și în lume, în general. Există multe alte colegii tehnice din Porto prea.

Solicită Informații Studii de Drept Online în Statele Unite ale Porto în Portugalia 2021

rezultate găsite Filter

Master în drept

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLM
<
Frecvență redusă
Portuguese (Portugal)
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Este un masterat cu 8 domenii de specializare care permite studentului să își creeze propria structură curriculară, în funcție de obiectivele lor.

Citeste mai mult