3 LLM Programe în Portugalia for 2024

LLM Programe în Portugalia for 2024Filter
    • Lisbon, Portugalia

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acesta este un program special conceput pentru absolvenții care doresc să dezvolte o carieră în dreptul afacerilor globale. Oferă o abordare inovatoare a dreptului comercial internațional, anglo-american și european, acoperind o gamă largă de subiecte, cum ar fi dreptul corporativ, arbitrajul comercial și de investiții, tranzacțiile transfrontaliere, dreptul financiar și dreptul fiscal internațional.

    • Lisbon, Portugalia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acesta este un program ca niciun alt program oferit în Europa. Nu este doar un alt program care se concentrează pe dreptul european și internațional. Scopul său este de a preda Dreptul într-un context european și global, utilizând metodologii de predare inovatoare și oferind studenților acces la o facultate internațională stelară.

    • Lisbon, Portugalia

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul este conceput pentru a oferi studenților cunoștințele tehnice necesare privind funcționarea tehnologiilor emergente. Credem că absolvenții noștri vor putea să se implice în mod competent cu părțile interesate ale unei economii digitale – fie ele autorități de reglementare, antreprenori începători sau companii tehnologice importante – dacă înțeleg modul în care contextul tehnologic modelează problemele juridice cu care se confruntă.