Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează Masterate în Drept în Procedură juridică

Masterul de legi poate avea scopuri diferite în diferite țări. În majoritatea țărilor vorbite în limba engleză, LLM servește ca o privire tehnică la o anumită ramură a legii pentru studenții care au deja un doctor Juris. În alte țări, ar putea servi drept grad profesional de bază necesar pentru a fi avocat.

Ce este un LLM în procedura juridică? Procedura legală se referă, de obicei, la rolul jucat de o constituție în dreptul penal și în procedurile judiciare. Cercetătorii se pot uita la legea procesuală internațională sau se pot concentra asupra procedurii în anumite țări. Multe universități au o varietate de cursuri obligatorii și opționale. Curriculumul diferă adesea de la școală la școală, dar poate include cursuri similare procedurii penale și anchetei, judecării și procedurii penale, politicii de violență în familie, puzzle-uri morale ale legii penale, legii corupției politice și corporative, pedepsei și condamnării.

O mai bună înțelegere a procedurilor legale poate face ca un absolvent să fie un solicitant mai competitiv și poate chiar să conducă la un salariu mai mare de plecare. Acest lucru se datorează, în parte, aptitudinilor dobândite prin această educație. Elevii își pot îmbunătăți abilitățile de comunicare, gândire critică și conducere.

Costul unui LLM poate varia foarte mult de la o școală la alta. În mare, depinde de durata programului. Cele mai multe programe LLM pot fi finalizate într-un singur an universitar. Elevii ar trebui să contacteze școala dorită pentru a întreba despre învățământ.

Un LLM în procedură juridică poate duce la o varietate de locuri de muncă în cadrul industriei juridice. Unii studenți au început să devină avocați, juriști șefi, administratori de instanțe, criminologi, consultanți de procedură, specialiști constituționali, ofițeri de justiție pentru minori, judecători, mediatori și consilieri. Posibilitățile exacte disponibile pot varia în funcție de educația anterioară și de antecedentele de muncă ale unei persoane. Unii cercetători pot alege să utilizeze acest grad ca fundație pentru o educație și mai mare.

Pe măsură ce studenții se pregătesc să se aplice, ar putea fi interesați să afle că școlile din întreaga lume oferă programe LLM. Aflați mai multe despre programele online sau on-campus este ușor. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Procedură juridică

Grupo Tiradentes

Necesitatea unei îmbunătățiri practice și dobândirea de noi cunoștințe teoretice unitate și să demonstreze profesioniștii din domeniul juridic importanța educației contin ... [+]

Difereniale Curs

Necesitatea unei îmbunătățiri practice și dobândirea de noi cunoștințe teoretice unitate și să demonstreze profesioniștii din domeniul juridic importanța educației continue în diversele sale forme, în special odată cu intrarea în vigoare în anul 2016, noul Cod de procedură civilă, care va avea ca rezultat necesitatea ca profesioniștii din domeniul juridic pentru a face upgrade pentru a face față noua schemă procedurală a noii legi. Înserate în această realitate, cursul de specializare în Drept procedural Centrul Universitar Tiradentes (UNITATE-AL), în parteneriat cu Școala Superioară de Drept (ESA - OAB / AL), propune un absolvent multidisciplinar, teoretice și practice, având ca scop actualizarea și formarea unui profesionist capabil de a acționa în diverse domenii de drept, cu accent pe Noul Cod de procedură civilă și relația sa cu alte ramuri ale științei procedurale. Acesta este un proiect inovator, deoarece acesta se referă la problemele și practicile inerente diferitelor profesii juridice. Abordarea utilizată în cursul continuă să ia în considerare nevoile profesionale ale avocaților și a noilor provocări în formarea unui grad de drept.... [-]

Brazilia Aracaju
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
374 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză