LAWSTUDIES

Vezi toate cele 3 Programe LLM Cea Mai Bună în Republica Cehă 2021

LLM este o diplomă de studii postuniversitare în drept care este recunoscut peste tot în lume. Acesta este conceput cea mai mare parte, dar nu numai pentru studenții de drept care ar dori să-și concentreze atenția pe un anumit domeniu de interes. Acestea ar putea include de exemplu drept internațional, drept fiscal, dreptul mediului, drepturile omului sau de drept bancar. Unele dintre zonele emergente și deja foarte popular de studiu cuprind de exemplu dreptul penal, dreptul european sau de drept de proprietate intelectuală. Pentru a obține acest grad, elevii sunt de obicei înscriși cu normă întreagă pentru o perioadă de un an.


Luând LLM în Republica Cehă va permite elevilor să experimenteze excelență academică într-o țară care este cunoscut pentru educație de înaltă calitate la nivel mondial. După ce a stabilit prima universitate din Europa Centrală deja din 1348, Republica Cehă a luat întotdeauna mândrie în accentul pe educație de calitate.Mai mult decât atât, datorită locației sale în inima geografică și culturală de Europa, ea sa bucurat întotdeauna de un contact de prima mana cu cele mai recente evoluții și idei inovatoare. Studiind un LLM în Republica Cehă constă atât de cercetare și de cursuri, permițând astfel elevilor să avanseze prerogativelor lor academice. După ce a finalizat un LLM în Republica Cehă, studenții vor fi capabili de a alege dintr-o varietate de oportunități de carieră, de la firme de drept privat la companii multinaționale.


Puteți afla mai multe despre un LLM în Republica Cehă prin citirea prin intermediul programelor de mai jos!

rezultate găsite Filter

LL.M. în dreptul internațional și european

Palacky University
LLM
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
3 semestre
31 Aug 2021
Engleză
Campus

LL.M. Dreptul internațional și european este un program postuniversitar profesional cu normă întreagă, care oferă tuturor participanților posibilitatea de a dobândi cunoștințe ...

Citeste mai mult

LLM

Anglo-American University
LLM
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

AAU oferă îndrumări academice și consiliere de admitere pentru studenții calificați din punct de vedere academic interesați de auto-studiul University of London LL.M. Program. ...

Citeste mai mult

De master în dreptul internațional și european

Palacky University
LLM
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
15 Iun 2021
Engleză
Campus

Caracteristici principale 2 ani de program (3 semestre full-time / in-clasa de cursuri + 1 semestru de pregătire a tezei)

Citeste mai mult