close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește Masterate în Drept în Scriere juridică

Master of Laws este un grad postuniversitar care se concentrează pe o anumită zonă în domeniul dreptului. Elevii care au deja un doctor Juris s-ar putea întoarce la școală pentru un LLM pentru a obține cunoștințe de specialitate. Cele mai multe programe LLM durează un an. Ce este LLM în scrierea legală? Este un program de studiu dedicat să ofere elevilor abilitățile și cunoștin… Citeste mai mult

Master of Laws este un grad postuniversitar care se concentrează pe o anumită zonă în domeniul dreptului. Elevii care au deja un doctor Juris s-ar putea întoarce la școală pentru un LLM pentru a obține cunoștințe de specialitate. Cele mai multe programe LLM durează un an.

Ce este LLM în scrierea legală? Este un program de studiu dedicat să ofere elevilor abilitățile și cunoștințele necesare pentru a compune scrisori profesionale, memorandumuri de serviciu și alte documente juridice. Participanții pot chiar să practice să scrie sfaturi către clienți fictivi. Cursurile exacte pe care o persoană trebuie să le ia depinde de școala la care au participat, dar pot fi similare cu principiile de scriere juridică, redactarea recursurilor, redactarea litigiilor civile, redactarea trusturilor și a proprietăților, scrierea legii familiei. Curriculumul poate include dizertații, proiecte, prelegeri și discuții.

Un LLM în scriere juridică îmbunătățește capacitatea unui student de a comunica eficient prin cuvântul scris. Participanții pot deveni, de asemenea, gânditori mai creativi și manageri de timp. Aceste abilități lucrează împreună pentru a face o persoană un solicitant de locuri de muncă mai competitiv.

Elevii pot dori să cunoască costul unui program LLM înainte de a aplica. Cu toate acestea, există mulți factori care pot schimba suma de școlarizare. Din acest motiv, solicitanții trebuie să vorbească direct cu universitățile pentru o estimare.

Ce pot face profesioniștii din domeniul juridic cu un LLM în scrierea legală? Unii absolvenți au folosit această educație pentru a deveni jurnaliști, analiști legali, scriitori de contracte, judecători, avocați, profesori, litigatori federali, arbitri sportivi și consultanți mediatori. Oportunitățile de carieră ale unei persoane pot fi influențate de istoria sa de muncă și educație anterioară. Unii studenți folosesc acest grad ca o piatră de temelie pentru o educație și mai mare.

Programele LLM sunt oferite în școli din întreaga lume. Este posibil ca geografia să nu afecteze elevii, deoarece multe universități au oportunități de învățare online. Sunteți gata să aplicați sau să aflați mai multe? Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
University of Johannesburg
Johannesburg, Africa de Sud

Scopul acestei calificări este de a permite unui student să demonstreze prin formare de cercetare o capacitate de a stăpâni la un nivel avansat starea actuală a cunoștințelor ... +

Scopul acestei calificări este de a permite unui student să demonstreze prin formare de cercetare o capacitate de a stăpâni la un nivel avansat starea actuală a cunoștințelor de specialitate pe un anumit subiect din cadrul unei anumite ramuri a dreptului și de a oferi o pregătire solidă în metodologiile de cercetare. -
LLM
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Ian 2021
Campus

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici