Filter
Masterat de Drept
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Masterate în Drept în Scriere juridică

Master of Laws este un grad postuniversitar care se concentrează pe o anumită zonă în domeniul dreptului. Elevii care au deja un doctor Juris s-ar putea întoarce la școală pentru un LLM pentru a obține cunoștințe de specialitate. Cele mai multe programe LLM durează un an.

Ce este LLM în scrierea legală? Este un program de studiu dedicat să ofere elevilor abilitățile și cunoștințele necesare pentru a compune scrisori profesionale, memorandumuri de serviciu și alte documente juridice. Participanții pot chiar să practice să scrie sfaturi către clienți fictivi. Cursurile exacte pe care o persoană trebuie să le ia depinde de școala la care au participat, dar pot fi similare cu principiile de scriere juridică, redactarea recursurilor, redactarea litigiilor civile, redactarea trusturilor și a proprietăților, scrierea legii familiei. Curriculumul poate include dizertații, proiecte, prelegeri și discuții.

Un LLM în scriere juridică îmbunătățește capacitatea unui student de a comunica eficient prin cuvântul scris. Participanții pot deveni, de asemenea, gânditori mai creativi și manageri de timp. Aceste abilități lucrează împreună pentru a face o persoană un solicitant de locuri de muncă mai competitiv.

Elevii pot dori să cunoască costul unui program LLM înainte de a aplica. Cu toate acestea, există mulți factori care pot schimba suma de școlarizare. Din acest motiv, solicitanții trebuie să vorbească direct cu universitățile pentru o estimare.

Ce pot face profesioniștii din domeniul juridic cu un LLM în scrierea legală? Unii absolvenți au folosit această educație pentru a deveni jurnaliști, analiști legali, scriitori de contracte, judecători, avocați, profesori, litigatori federali, arbitri sportivi și consultanți mediatori. Oportunitățile de carieră ale unei persoane pot fi influențate de istoria sa de muncă și educație anterioară. Unii studenți folosesc acest grad ca o piatră de temelie pentru o educație și mai mare.

Programele LLM sunt oferite în școli din întreaga lume. Este posibil ca geografia să nu afecteze elevii, deoarece multe universități au oportunități de învățare online. Sunteți gata să aplicați sau să aflați mai multe? Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Scriere juridică

University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este de a permite unui student să demonstreze prin formare de cercetare o capacitate de a stăpâni la un nivel avansat starea actuală a cunoștinț ... [+]

Scopul calificării

Scopul acestei calificări este de a permite unui student să demonstreze prin formare de cercetare o capacitate de a stăpâni la un nivel avansat starea actuală a cunoștințelor de specialitate pe un anumit subiect din cadrul unei anumite ramuri a dreptului și de a oferi o pregătire solidă în metodologiile de cercetare.

Reguli de acces

General

i. Cerința minimă de înscriere este o diplomă LLB (sau o calificare echivalentă) la nivelul NQF 7 sau 8 și un număr minim de credite de 624. Candidații pentru admiterea la master, în general, trebuie să fi obținut diploma anterioară cu o notă medie de cel puțin 65%.

ii. Șeful de departament relevant poate permite unui solicitant să se înregistreze ca student în scopul de a primi îndrumări și de a folosi facilitățile Universității pentru pregătirea unei propuneri de cercetare. Acest lucru nu creează o așteptare ca studentul să fie admis la studiile de master și o astfel de înregistrare este provizorie până la aprobarea admiterii studentului de către Consiliul Facultății de Drept. Consiliul Facultății de Drept aprobă admiterea unui student pe baza meritului academic al studentului, propunerea de cercetare depusă de student și capacitatea facultății de a oferi îndrumare și supraveghere adecvată și continuă a studiului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză