LAWSTUDIES

Caută 2 Programe LLM De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Barcelona Spania

Un master este primul pas către cadre didactice din mai multe țări. Acesta prezintă multe ocazia să se specializeze într-un anumit domeniu sau pentru a întreprinde cercetări aprofundate. Se poate dovedi, de asemenea, benefice în obținerea unui grad nivel de doctorat în drept.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Fiind al 2-lea cel mai mare oras din Spania, Barcelona este capitala provinciei Catalonia. Ea are peste 4 milioane de locuitori. Este un oras vibrant care găzduiește mii de turisti anual. Acesta este acasa, la Universitatea din Barcelona, ​​printre altele.

Solicită Informații Studii de Drept De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Barcelona în Spania 2021

2 Rezultate din Masterat, Barcelona, De învăţare la distanţă Filter

Master în Dreptul Internațional al Afacerilor

OBS Business School
LLM
May 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
10 luni
Spaniolă
Online

Master online în viziunea globală a regimurilor legale și a contractelor internaționale. Master în Dreptul Internațional al OBS Business School răspunde eficient nevoilor care ...

Citeste mai mult

Master în brevete, mărci comerciale și proprietate intelectuală

OBS Business School
LLM
May 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
10 luni
Spaniolă
Online

Master online în rezolvarea problemelor brevetelor, mărcilor și proprietății intelectuale. Acest master în domeniul proprietății industriale vă oferă o viziune practică a prin ...

Citeste mai mult