33 LLM Programe în Studii economice 2024

LLM Programe în Studii economice 2024Filter
    • Brighton, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Școala de Drept Sussex oferă un mediu de învățare stimulativ internațional pentru a vă baza pe cunoștințele dvs. Veți învăța de la avocații de astăzi - cercetarea noastră de lider mondial stă la baza învățăturii noastre.

    • London, Regatul Unit
    • UK Online, Regatul Unit

    Part time

    24 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    LLM Banking and Debt Finance este un program inovator, flexibil, care vă va oferi o cunoaștere aprofundată a activității bancare și a datoriilor în practică, inclusiv capacitatea de a aplica reguli juridice complexe la problemele din lumea reală. Veți avea ocazia să explorați reglementarea băncilor, cu accent pe managementul riscului, precum și pe relația dintre bănci și clienții lor în conformitate cu legea engleză.

    • Bern, Elveţia

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Ești absolvent de drept și dorești să faci următorul pas în cariera ta sau în mediul academic? Dacă da, ești pe drumul cel bun. Programul TRAIL+ de la WTI vizează studenții și profesioniștii cu experiență juridică, care sunt interesați să se specializeze în dreptul economic internațional, cu un studiu interdisciplinar al economiei globale și al acordurilor comerciale și de investiții.

    • Hartford, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul LLM în Dreptul Asigurărilor de la Facultatea de Drept UConn este destinația de top pentru avocații și studenții din Statele Unite și din întreaga lume care caută o pregătire serioasă pentru absolvenți în domeniul asigurărilor și al serviciilor financiare. Datorită locației noastre în istoricul Hartford, Connecticut – faimosul „capital al asigurărilor” și sediul unora dintre cele mai mari companii de asigurări globale – studenții noștri studiază cu cei mai sofisticați experți în drept al asigurărilor din țară. Orașul New York și Boston sunt la doar două ore distanță, iar comitatul Fairfield, Connecticut, capitala fondului speculativ al Statelor Unite, este și mai aproape.

    • Zürich, Elveţia

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză, Germană

    Această zonă de specializare oferă o formare continuă aprofundată în dreptul pieței financiare naționale și internaționale și examinează fundamentele actuale de drept privat și de reglementare și condițiile-cadru ale dreptului bancar, al asigurărilor și al finanțelor.

    • Rotterdam, Ţările de Jos

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acest program comun acoperă un an universitar și este împărțit în trei semestre. Veți studia la universități de renume, într-un cadru internațional și stimulativ. Programul se concentrează pe analiza economică a dreptului în general, urmată de cursuri de specialitate în trei direcții diferite pentru care puteți opta. Acestea sunt: Public & - pista Internaționale, Piețe, corporații & - Piste de reglementare și Inovare & - Piste de proprietate intelectuală. Veți încheia anul universitar prin scrierea unei teze.

    • Luxembourg City, Luxemburg

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Programul oferă studenților o oportunitate unică de a explora domeniul în creștere rapidă al dreptului penal european, cu un accent deosebit pe dreptul penal economic și financiar.

    • Washington, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Toți candidații la gradul LLM trebuie să completeze un total de 24 de ore de credit, inclusiv munca de curs care să satisfacă cerința scrisă.

    • London, Regatul Unit
    • Online

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Cunoașterea legii finanțelor corporative este esențială pentru avocați, bancheri și finanțatori care sunt dornici să dezvolte abilități profesionale în colectarea de fonduri corporative, structuri de tranzacții și gestionarea tranzacțiilor. Acest curs oferă o calificare îmbunătățită pentru profesioniști care lucrează sau intenționează să lucreze într-o industrie globală din punct de vedere tehnic exigentă și dinamică.

    • Online United Kingdom

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    LLM Banking and Debt Finance Online este un program inovator, flexibil, care vă va oferi o cunoaștere aprofundată a activității bancare și a datoriilor în practică, inclusiv capacitatea de a aplica reguli juridice complexe la problemele din lumea reală. Veți avea ocazia să explorați reglementarea băncilor, cu accent pe managementul riscului și pe relația dintre bănci și clienții lor în conformitate cu legea engleză.

    • Fort Worth, Statele Unite ale Americii

    La zi

    Învățământ la Distanță

    Engleză

  • La zi, Part time

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Drept Programul de studii postuniversitare WMU-Cooley în Drept Societar și Finanțe oferă studenților cu o oportunitate de a rezolva o provocare, lumea reală probleme de afaceri, cu orientare de la facultatea noastra de a practica în mod activ litigii și profesioniști ai dreptului afacerilor tranzactionale.

    • New York, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    Studenții care doresc LLM în Banking, Corporate, și Legea finanțelor dobândi o apreciere sofisticată a structurii corporatiste, o înțelegere a legilor referitoare la piețele de capital și a instituțiilor financiare și perspective reale în obiectivele și strategiile de directori din SUA și avocați de afaceri.

    • Frankfurt, Germania

    La zi

    În campus

    Absolvenții din Asia care dețin o primă diplomă în drept, afaceri sau economie și care au înregistrări academice bune sunt eligibili să se alăture LL.M. Programul de finanțare internațională. LL.M. Programul de Finanțe Internaționale oferă o pregătire excelentă interdisciplinară și orientată spre practică în domeniile dreptului bancar internațional și european, al valorilor mobiliare și al finanțelor.

    • Boston, Statele Unite ale Americii

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    În timp ce LLM cu 24 de credite în dreptul bancar și financiar poate fi finalizat într-un an de studiu cu normă întreagă, BU Law oferă câteva alte opțiuni de înscriere bazate pe experiența dvs. educațională, experiența profesională și cunoștințele de limba engleză și locație. Cu peste 25 de cursuri oferite, puteți alege dintr-o varietate de cursuri și programe care se potrivesc cel mai bine nevoilor și intereselor dumneavoastră. Programul de Drept Bancar și Financiar oferă același program provocator de studii LLM într-un format complet online, o alternativă atractivă pentru avocații cu pregătire națională și internațională ale căror locuri de muncă le împiedică să participe la opțiunea noastră tradițională de program la fața locului din Boston. Cursurile online sunt predate de facultate rezidențială și nu se face nicio distincție pe foaia matricolă sau diploma unui student. Absolvenții online primesc aceeași foaie matricolă și diplomă ca și studenții din programul rezidențial.